Aluminium forrasztás

Thanks to a new, unique technology it. A alumínium forrasztó pálca nyúlása ( A standar első generációs pálcák nyúlása ). Ellentétben az első generációs alu forrasztó pálcákkal az Alu-Forr nem igényel inox acélból vagy különleges . Alumínium forrasztás otthoni körülmények között PB eldobható gázpalackos gázforrasztó készülékkel. Forrasztható Al-Cu, Al-Mg, Al-Si.

Az Aluforr forrasztó pálca jellemzői. Dúralumínium, Al-Mg, Al- Si stb. A „hagyományos” lágyforrasztással szemben, messzemenően szilárdabb és . Vojkovics Ferenc kipróbálta, alumínium csíkokat forrasztott össze, és szakítógépbe fogva tesztelte a forrasztás szilárdságát. Időtállóságáról pedig még csak annyit, hogy olvasónk . Napjainkban az alumínium felhasználása egyre nagyobb teret nyer, ezért a rögzítése, javítása és forrasztása elsőrendű feladattá vált a tervezés és a kivitelezés során.


Az AL-300F típusú alumínium forrasztóanyag a csomagoláson belül található FluxCool nevű folyatószerrel bővült ki. A folyatószer használatával újabb lehetőségek nyílnak az AL-3termék használatára.

Na ez a mese habbal kategória. Minden nagyobb német börzén ott az ember és nagy hévvel forrasztgatja az ámuló emberek szeme láttára a különböző aludarabokat egymáshoz. Na én vettem tőle, de otthon kipróbálva sehogyan sem akart működni.


Valószínüleg nála volt a tuti anyag, a vevő pedig a kis . Hegesztési szaküzlet érdekelne, nem vatera meg ilyesmi. Valamelyik topikban már láttam, de most hiába keresem nem találom. Köszönöm szépen előre is.


Hogy tudok két aluminium lemezt szegecselésen kívül egymáshoz rögzíteni, hogy az szép is legyen, és eloxáltatni is lehessen? Vettem régebben aluminium forrasztásához szükséges pálcát, de még nem próbáltam. Speciális alumíniumforrasztó pálca! Egy csomag 12db 230mmX3. Két típus vásárolható: AL-3és AL-4-Szállítás: Ajánlott levél.


Nyomon követési számmal) Vagy DPD futár. Fizetési lehetőség: Paypal (Paypal garancia) Bankkártya,(előreutalás) vagy készpénz. Webáruházban bemutatjuk a legkülönfélébb forrasztópálca alu termékeket.


Információk és GYIK menüpontunkban igyekszünk minél több segítséget adni a forrasztópálca alu közti eligazodáshoz. A forrasztás a diffúziós kötés egyik fajtája, a kötést azonban a hegesztéssel ellentétben az alapanyagok megolvadása nélkül lehet létrehozni.

Egyre több terméktervezőt és gyártót érdekel még több termék fejlesztése különböző típusú alumíniumok használatával. Az alumínium felhasználása már több, mint éve folyamatosan nő. Az elmúlt három évtizedben a leggyakrabban használt forrasztó ötvözet alumínium alkatrészek forrasztására az AlSivolt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések