Színkártya

A Lignocolor Old Shabby Chic krétafesték alapszínét tartalmazó színkártya , eredeti színek, a festékesdobozból felfestve, mappában. Segít, hogy megtaláld az általad elképzelt, legmegfelelőbb színárnyalatot. Ha CSAK a színkártyát rendeleakkor írd be a rendelés végén a kuponhoz: “ SZÍNKÁRTYA ”, így postai . A leggyorsabb megoldás, ha a valós környezetben szeretnél kipróbálni egy színt.


Rendeld meg a Dulux EasyCare vagy a Dulux A Nagyvilág Színei bármely színét és nézd meg azonnal, hogy mutat a falon, mennyire illik a kanapéhoz vagy a szekrénysorhoz.

A színkártyák valódi festékkel készültek, így a lehető . Lépd át a határokat az Élénk Tél vibráló, ragyogó színkártyájával! Ezt a színkártyát azért készítettem el, hogy mindig veled lehessenek a legjobb színeid! Mindegyik paletta a színtípus legjellemzőbb és egyben legkarakteresebb árnyalatát tartalmazza, praktikusan használható méretben. Obiščite naš kanal . Színkártya , amely tartalmazza mind a 2RAL CLASSIC színt.


A kártyák egy U- alakú védőborítóban vannak.

Kiválóan alkalmas színkombinációra, színek összehasonlítására. Kapható félmatt és fényes változatban. Laponként harmonikusan illeszkedő színárnyalat található. A színek logikus sorrendben helyezkednek el a színkör mentén, segítve a kívánt színárnyalat kiválasztását. CsoportSzínminta megnevezése letöltés Színminta megnevezése letöltés Színminta megnevezése.


A színek a színkör szerint, körben helyezkednek el, így könnyedén le tudod olvasni, hogy az adott szín a színkör mely részén helyezkedik el, hogy hideg vagy meleg árnyalat vagy éppen, hogy az . Anchor osztott hímző színkártya. DMC osztott hímző színkártya. Madeira osztott hímző színkártya.


Az Architectural Colours (AC) színkártya 30 az építészek körében az épületburok színkialakításához legnépszerűbb, tartós színárnyalatot tartalmaz. Különlegessége, hogy minden színe előállítható szilikongyanta kötőanyagú festékből és vakolatból, így Lotusanból is. Legtöbbjük szerves és szervetlen alapú homlokzati . All the colours of your favorite feelings.


Büszkén mutatjuk be Önöknek az új színkártyát. Ez sokéves fejlesztési.

Használata nagy igénybevételnek kitett felületekre (konyhák, folyosók, lépcsőházak, gyerekszobák, irodák, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények stb.), valamint üvegszövet és nehéz tapétára javasolt. Sefra termékek listája, kedvezményes árú festékek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések