Ponyva anyag forgalmazás

Termékeinket alapvetően első osztályú, PVC borítású, műszálas, szövetbetétes anyagból gyártjuk. Bosszúságot okoz a beázás ? PVC ponyva anyagok nagy választékával várjuk üzletünkben ! Használjon PVC anyagot takarásra, fedésre ! A Ponyvamester Kft üzletében számos ponyva anyag mintát megtalál, raktárkészlet kiszolgálást és gyors gyártó megrendelést is vállalunk nem csak PVC ponyvából.

PVC szalag, PVC tábla, terasz téliesítés, termófüggöny, térelválasztó, víztiszta PVC, átlátszó. Kárpitos kellékek széles választék a karpitosbolt. A sátorponyva anyagában színezett.


Több mint éve foglakozik ponyva értékesítéssel és gyártással. Gyártás és értékesítés saját tulajdonú épületeinkben történik Csepelen. Vevőinknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálunk.


Képviselői vagyunk több európai ponyvagyártó cégnek, műbőr . Sátor készítése, összecsukható alu sátrak, party sátor forgalmazása - Takaróponyvák.

Speciális ponyvák, szövetek, impregnált textilek, fóliák beszerzése, különböző vastagságú átlátszó és fényáteresztő ponyva - Egyedi igény. Vásárlóink számára a kezdetektől igyekez. A ponyva színtartása esztétikai kérdés.


A tartó szerkezet is meghatározó a ponyva tömegének megtartásához és figyelembe kell venni a szállíthatóságot is. Vállalkozásunk, a Ponyvatextil Bt. Első lépésben, műszaki szövet kereskedelemmel kezdtünk el foglalkozni, majd röviddel . Cégünk ponyva -és vászonanyagok , juta és pamut szövetek, zsákok és zsékszövetek, különféle sátrak, hegesztőfüggönyök, vízhatlan huzatok, raklapsapkák, jurták, kereskedelmével, feldolgozásával és készítésével foglalkozik. A Fortuna Ponyva több neves európai ponyvaanyag gyártóval áll kapcsolatban mint pl.


Német Mehler Haku, a Belga Sio-Line vagy a spanyol Sauleda cégek. Ezek a tapasztalt és neves gyártók rengeteg ponyva típust gyártanak, több száz színben és különböző anyag minőségben gyártanak. Vízlepergetős anyagok , impregnált napernyő vászon, vitorlavászon, napellenző ponyva , UV álló, vízálló, nagy színválasztékban. Minőségi ponyva kedvező áron a Profi Ponyvánál! Ponyva készítés, ponyvasátor, ponyva anyag , ponyva gyártás és javítás, kamionponyva készítés és feliratozás.


Közvetlenül az importőrtől vinyl, reklámponyva , plakát papír, vászon, épületháló, citylight. Budapesten ingyen házhozszállítással. Hajótakarók, csarnokok gyártását acél szerkezetből.


Valamint speciális anyagok forgalmazása sportegyesületeknek, továbbá szikra és lángálló anyagok forgalmazása.

Nagy és Társa Ponyva Bt. Műanyagipari termékek széles választékával szolgáljuk ki a reklám,- az építőipar, vagy az ipar területén tevékenykedő partnereinket. Polikarbonát lemezek, Plexi lemezek, nyomtatható ponyva , fólia.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések