Polisztirol kőhatású dekorlap

Alkalmas belső terek egyszerű, gyors dekorálására, felrakása nem igényel ülönöseb. A panel formahabosított, kemény polisztirolhabból készülő termék, utólagos méretre vágással. A valósághű burkolat belső terek egyszerű, gyors dekorálására és hőszigetelésére kiválóan alkalmas.


Könnyen és gyorsan felrakható, tetszés szerinti színre festhető. Kőhatású dekorlapok soros kő vagy rusztikus kő felülettel! Valósághű kőburkolat és falszigetelés egyben!


A belső terek egyszerű és gyors dekorálása mellett, egy kiváló beltéri falszigetelési lehetőség! Felrakása nem igényel szaktudást. Egyszerűen felragasztható, fugázni nem kell. A felülete élethűen hasonlít a kővel.


X-stone - Kő helyett kőhatású szigetelőlapok. Hungarocell téglafal kőhatású festékkel. Nagyon óvatosan dolgozz, mert a polisztirol hab nagyon könnyen olvad a hő hatására.


Használj maszkot, mert mérgező gázok keletkezhetnek. A polisztirol kőhatású dekorlapok egyik óriási előnye, hogy felrakásuk nem igényel különösebb szaktudást, illetve speciális eszközöket, egyszerűen és könnyen dekorálhatunk vele, és valósághű kőburkolatot eredményez. A dekorlapok súlyukból és méretükből adódóan könnyen és tisztán felragaszthatók , . Az esetlegesen kifolyó ragasztót vízzel és szivaccsal azonnal le kell törölni. Magas hőmérsékletnek a lapokat kitenni nem ajánlott (pl.


kandalló dekorálásához). A kész dekoráció diszperziós,. Színkódokért érdeklődjön az üzletünkben. Polisztirolból készült, természethű felületű dekorlap belső terek egyszerű és gyors dekorálásához. Meliston: Kül és beltéri természetes kőhatású fali burkolat.


Polisztirol gyöngyökkel dúsított fehércement alapú kötőanyag, aminek köszönhetően a lapok önsúlya messzemenően kisebb a hasonló termékekénél és a természetes kőnél. Több félekép hívják a terméket pl. Kültérre használt EPS Dekorpanel: EPS polisztirolból , hungarocellből készült dekorlap panelt . A kőhatású burkolat lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé. Delap kőhatású falburkolatokkal mindez rendkívül egyszerűen megvalósítható, hisz a magyar szabadalomnak köszönhetően e burkolat rugalmas, és akár ollóval is méretre vágható, megkönnyítve ezzel a burkolási munkálatokat.


Olcsó eladó új és használt kőhatású polisztirol lap. Akciós lapok, dekorlap Nyitólap Címlap akár házhozszállítással is! A Polydecor két komponenses epoxi bevonat EPS vagy XPS hab-betűk kemény és elegáns felületi védelmére.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések