Olasz padlóburkoló lapok

Csempe és padlólap üzlet Budapest. Tárolt változat Hasonló Akciós csempe és padlólap árak. A kültéri és beltéri olasz padlóburkolatok modern és rusztikus felületű fahatású padlólapok a közép és a prémium kategóriát egyaránt képviselik. A nappaliba, fürdőszobába, konyhába de még irodába vagy üzlethelyiségbe is választható . Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


Minőségi olasz , spanyol és lengyel burkolat gyártó cégek széles választékával várjuk bemutatótermeinkben.

Az olasz burkolólap kedvelt. Böngéssze a padlólap importőrök, forgalmazók kínálatát! Hallott már a CERSAIE . A nagyméretű burkolólapok a modern, kifinomult ízlésvilágot képviselik, bármilyen stílusban is rendezzük be otthonunkat. A természetességet kedvelők a fahatású felületekhez megtalálják a keresett nagyméretű padlólapot, például az olasz Sintesi Elisir padlólap család tagjai között. Olaszország egyik legnevesebb kerámiaburkolat gyártója - fennállása óta piacvezetőként teremt stílust mind a klasszikus, mind a visszafogottan rusztikus fürdőszobák burkolataiban.


Gazdag dekorválasztéka, nagyvonalú térkezelése a Gianni Versace nevével fémjelzett fürdőszobai és padlólap kínálatában jutott a csúcsra. Rondine Group: Rondine.

RHS, Fontana Bismantova, Sadon. Olasz prémium kategóriás burkolatok. Olympia, Italian Style, Ponte Giulio. Gruppo Treesse, TDA, HÜPPE, HOPA.


Mindenképpen egy kézbe adom a területet, további viszonteladókat azonban Ön fenntarthat, üzletet üzemeltethet, projektekbe . Boltomban a csempék, burkolóanyagok, szaniterek és fürdőszoba bútorok mellett fürdőszoba tanácsadással is segítem a választást. Segítek a legjobb termékek, lehetőségek kiválasztásában és a . A mai napig két termelő üzemben gyártják a burkolólapokat , több mint 2alkalmazottal, nagy odafigyeléssel a minőségre, és a piaci igényekre. Az ötletek, a minőség, a gyártás, már több mint éve, 1-ban Olasz. A CEDIR CERAMICHE gyár közepes és magas minőségű, hagyományos és modern stílusú mázas és . Padlólapok mérete: 15×cm. Termékcsalád színei: barna, krém.


Gyártási hely: Olaszország. Szállítási idő: ~1-nap. Cerrad Mustiq padlólap. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - padlólap.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések