Avato munkalapok

Köszönjük ebben az évben is bizalmukat, jövőre találkozzunk újra vagy először. December 23-tól Január 2-ig ZÁRVA, első munkanap Január 3. FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! MUNKALAP TERMÉKEK CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL RENDELHETŐK!


NEM EGÉSZ SZÁL VÁSÁRLÁSA ESETÉN VÁGÁSI VESZTESÉGET SZÁMÍTUNK FEL!

Nem csak egész táblában, hanem fél táblában és folyóméterben is rendelhető! Avato mm-es munkalapok. Munkalapjainkhoz CSEMPEPÓTLÓ HÁTFAL rendelhető mm- es . Itt a megoldás belso˝építészeti kialakításokra! AVATO munkalap kiegészítők és tartozékok, AVATO konyhai munkalapok és kiegészítők ,Munkalapok és kiegészítők, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat!


Egyedi munkalapok és hátlapok legnagyobb választéka. A Lechner ásványi alapanyaga és mm-es masszív, színezett, modern anyag, melyet Rothenburg o.

Tauber-ban állítunk elő. AVATO MUNKALAPOK 40MM LAMINÁLT FELÜLETEK. STANDARD kollekció, DIAMANT kollekció, ELEMENTS kollekció. R5mm, dekor: 4547482.


R7mm, dekor: Duplán fózolva. A használat egyéb nyomainak eltüntetése. Ez a probléma a sötétebb színű. JAF Holz Webshop - a teljes kínálatunk pár kattintással. A nap órájában elérhető.


Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Az áru a rendelést követően azonnal foglalás alá kerül. Hasznos funkciók, mint számlatörténet, árlista és ajánlat készítés. Négyzetméterben vásárolható bútorlapok Négyzetméterben vásárolható bútorlapok.


Az árak a szabás díját, és az ÁFA-t tartalmazzák) Az ár a vágás . Típus hossz ( mm) szél (mm) vast. Letölthető katalógusok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések