Mozaik 3d

Akropolisz (Athén, Kr. e. 5. század). Hozzáadás a kedvencekhez. Tengervíz sótalanítása. A sótalanítási eljárás segítségével tengervízből ivóvizet készítenek.


Hagia Szophia ( Isztambul). Már elérhetőek az ókori Róma építészetéről és .

Geometriai transzformációk – forgatás. Az animáció a síkon (pont körül) és a térben (egyenes körül) történő forgatásokat szemlélteti. A sakkfeladványok megoldásával a logikai képességet is fejleszthetjük a matematika órákon.


Acropolis (Athens, 5th century BC). A spectacular demonstration of algebraic expressions. Visit the workshop of the . Használj digitális tankönyveket interaktív 3D modellekkel, oktatási videókkal és feladatokkal! Regisztrálj, jelentkezz be és aktiváld a mozaikos tankönyveidet.


Ezzel egy évig elérheted tankönyved digitális változatát.

Webáruházunkban további digitális tankönyveket is vásárolhatsz, prémium előfizetéssel pedig hozzáférhetsz . Legyen a tanulás izgalmas! Fedezd fel a mozaWeb látványos digitális tartalmait! A mozaWeb egyedülálló segítség a diákoknak az otthoni . Milyen az Apollo–küldetése 3D -ben? Hogyan épült a berlini fal?


Mi kell egy áramkör működéséhez? A Mozaik Kiadó olyan digitális tananyagokat fejlesztett ki, melyekkel mára számos sikert bezsebelt. Néhány hete például egy londoni kiállításon lett döntős.


Kár, hogy itthon az államilag fenntartott . Csapkodószárny, Leonardo da Vinci találmánya. A madarak szárnya adta a mintát, egy hibás elképzelés pedig az ötletet a szerkezet megtervezéséhez. A zarándokkápolnát a 20. Explore the exciting digital content of the mozaWeb.


Web is a unique portal for students to learn and . Ez a család megadta a módját, hogy úszómedencéjük legyen. A medencét mozaikkal rakatták ki, de igazán varázslatos módon. A három dimenziósnak látszó rajzfilmfigurák mintha úsznának a vízben.

Ha tetszik, lájkol és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel húszezer főt számláló . Навчайтеся за цифровими підручниками з інтерактивними 3D моделями, освітніми відео та цікавими завданнями разом з Mozaik - ексклюзивною освітньою платформою. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 8Ft - 3D hatású dekor matrica, mellyel üveg, porcelán, cserép és tükör is díszíthető. Ideális dekorációi fürdőszobába, vagy konyhába. A matrica víz-, hő- és gőzálló.


Kiváló minőségű Folia kreatív termék. Szeretnél a Holdon vagy épp a párizsi Bastille-ban sétálni? Nem kell más csak egy VR szemüveg és egy okos telefon. With the mozaWeb 3D Viewer, you can play the Mozaik Interactive 3D Animations at mozaWeb.


You can try out some of our content even without a registration, or you can register for a free plan to open any 3Ds, videos or tools, . Ebben a sorozatban megmutatom, hogy miként lehet a nagyon kis egyszerű Paint rajzolóprogrammal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések