Lőtér árak

Tovább a csomagokhoz. E csomagok az akciófilmek világába kalauzolnak el Téged: nálunk kézbe foghatod és lőhetsz azokkal a fegyverekkel, amelyeket az akcióhősök használtak a filmjeikben. Azok a sztárok, akiknek az akciófilmjein . Honlapunkon fegyverekről, lőszerekről szerezhet információkat! Amennyiben Ön szakmai célú látogató, úgy lépjen be, mert oldalaink csak és .

Lőszer árak : Pisztoly lőszerek: 0. A csomagárak forintban kerültek meghatározásra, nettó árak , az áfát nem tartalmazzák, de tartalmazzák a lőtérhasználati és egyéb díjakat. A csomagot személyek között megosztani nem áll módunkban. A MEGVÁSÁROLT CSOMAG A VÁSÁRLÁST KÖVETŐ NAPON . Gepárd Lőtér , Budapest, fegyver, lövészet, árak , csomagok, lövés, fegyveres, lőtér , lövöldözés, élménycsomag. Pisztoly lövészet (egyesületi pártoló tagsággal nem rendelkező személyek esetén):.


Ahol a sportlövészet kezdődik. Budai lőtér , a Pontlövész Sportegyesület lövészklubja.

Legénybúcsús és leánybúcsús baráti társaságok számára is minőségi kikapcsolódást jelent a Duna Lövész Lőtér lövész programja. Ha egy igazán izgalmas programot keresel Budapesten, akkor nálunk megtalálod! Gyere és lőj igazi pisztolyokkal, revolverekkel és puskákkal a Celeritas Lövészklubban! Visszatérő vendégeink kérésre kedvezménykupont kapnak, amelynek értéke az általuk a lőtéri szolgáltatásokért kifizetett díj -a. A kedvezménykupon értéke levonható a. Lőtéri szolgáltatások árai személyenként.


Szakmai célú tájékoztató! Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak! Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyver vásárlásával, tartásával, felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy. Köszöntöm a Füzesabonyi Városi Lövészklub honlapján! Oldalainkon a klub életébe, versenyeinkbe, golyós- és koronglövészet rejtelmeibe nyerhetnek betekintést.


Adja az oldalt a kedvenceihez és látogasson vissza máskor is! Lehetőségek: Biztonsági cégek részére kötelező lőgyakorlat végrehajtása. Tájékoztatok minden tagot hogy sportorvosunk egy hónap szabadsága miatt az engedélyek hosszabbítása átmenetileg szünetel.


A nagyöbű-sportpuska lőtér , mint az országban egyedüli 3méteres sportlőtér, szinte minden nap üzemelt. A sportlövő szövetség, U.

Magyarországon, egy központi helyen teljesítheti az állami vadászvizsgát megelőző tanfolyami képzést. Dózsa, BHSE, MHSZ Központi . Minden egy helyen, hogy Önnek ne kelljen feleslegesen utazgatni, hanem kényelmesen csak a képzésre koncentrálhasson!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések