Jóga tégla ár

Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! Tested hajlékony, erős és feszes lesz.


Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz! Azért dolgozunk, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a jógaórák. Nyugodtan koncentrálhatsz a testtartásra és a légzésre!

A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük. Manduka eQua kézi törölköző. Kívánságlistára teszem. Tûzõhab mûanyag OASIS IDEAL maxlife vizes tégla. Az ár 1db-ra vonatkodik.


A tégla segítségével tökéletesítheted a pozíciókat! Használhatod meditációs párna helyett, meditációhoz vagy gyémánt pózban a boka ellazításához ( rugalmas puha és nagyon könnyű, táskában szállítható). A nehezebb gyakorlatoknál (félholdállás: Ardha-csandrászana), amikor az egész testsúlyod a téglára helyeze .

Elérhetőség: Van készleten. Szállítási díj: 8Ft. Neked is rövid a kezed uttanászanában? Jógatégla fából - Bindu. Toldd meg egy (vagy két) téglával.


Kérjük, rendeléskor válassza ki a megfelelő színt! A kép csak illusztráció - az ár csak egy darab jóga téglára vonatkozik! Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó jóga tégla kategóriába tartozó termékek árait! Személyes ajánlásommal: Sütő Mária portré 2. Extra minőségű sötétkék jógaszőnyeg. A szőnyeg magas minőségű rasztere biztosítja a kiváló csúszásmentességet.


Vállravetős pánt, tépőzárral – ÚJ! USA Pro jóga matrac - USA Pro Yoga Mat Black -. Tunturi jóga tégla és heveder. Sport eszközök, kellékek az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Előfordul, hogy a jóga gyakorlás kezdetén még nem vagyunk annyira hajlékonyak, hogy képesek legyünk pontosan és .

Trendy jóga tégla 10cm leírása: A Trendy jóga tégla egy magas minőségű és szinvonalú jóga kiegészítő, mely többféle színben kapható. Egyenesen Németországból szállítjuk hazánkba. Fitneszkiegészítők, Sportgép, kondigép, fitnesz.


Választott típus: Raktári állapot: Webáruház.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések