Gyujtós tüzifa

Ha fatüzelésű kályhával vagy kandallóval fűtesz otthon, a tűzgyújtás egy csomó pénzbe és időbe kerülhet. Ne vedd meg a gyújtóst a boltban, ezzel a hiperegyszerű trükkel pillanatok alatt lángra lobban a fa , és egy filléredbe sem fog kerülni. Rendelési igényének megfelelően. Kiszállítás csak km-es körzeten belül!


Vegyes keményfa (cser-gyertyán-bükk).

Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében. Darus, önrakodós teherautónk egyszerre raklapnyi. Puha-vagy keményfa gyújtós , kb. Tűzifák az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Gyújtós tűzifa zsákos kiszerelésben. A telephelyen várakoznak az elszállításra összekészített tűzifa nagykalodák.

Székhely: KOVÁCS FA-MILY Kft. Telephely: KOVÁCS FA-MILY Kft. Egymásra pakolt gyújtós fa. A TűzifaBP a Bionova Csoport tagja és a Bionova Hungary Kft. Száraz fenyőfa gyújtós gyártása, értékesítése, Akác fa kerti termékek kereskedelme kerítésépítés, gyökér, loft bútor, indusztriális bútor, antik bútor, antik gerenda, antik faanyag, akác fa ágyásszegély, akác oszlop, akác deszka, kerti bútor.


Garantáltan száraz gyújtós. A tüzifa és a fabrikett mellett gyújtóst is értékesítünk, ami garantáltan száraz és könnyen gyullad. A gyújtós anyaga lehet fenyő és nyír, utóbbinak kiemelkedően jó a fűtőértéke, amellett, hogy rengeteg idegeskedést spórol meg nekünk, ami a begyújtáskor előfordul az időnként esetleg nehezebben . Fenyő fa gyújtós - Faipari cégünk minőségi tüzelőanyagot kínál a vásárlóinak.


Tanácsokkal is próbáljuk segíteni Önöket a megfelelő tűzifa kiválasztásában. Akác, éger, vegyes tűzifa , fűrészüzemi melléktermék, gyújtós stb. Házhozszállítást is vállalunk! Száraz tűzifa gyújtóst kínálunk telephelyünkön!


Fafaj: lombos (tölgy, akác, kőris) Kiszerelés: ~15kg-os zsákok (~25cm hosszú) 4-8mm vastagságú szárított alapanyagokból Nagyobb tételben is! Mű szárított gyújtós kapható, zsákos kiszerelésben!

KEMÉNY LOMBOS TŰZIFA GYÚJTÓS 5KG RACHEL ZSÁKBAN. Termékelégedettség: Kemény lombos, gyújtós tűzifa kg. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Csak a készlet erejéig.


A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. Praktikusabb nem is lehetne: az AutoSplit 3hasítóautomatával kívánt vastagságú gyújtóhasábokat és tűzifát készíthet: íme! Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 9Ft - - kg- os apró tűzifa , gyújtós , egységcsomag!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések