Bútorlap színskála

Magas minőségű bútorlapjaink széles választékával várjuk vevőinket! Oldalunkon megtekintheti a színválasztékot. Majd online rendelő programunkban meg is rendelheti nálunk. Ezenkívül kapható rétegelt lemez, OSB, MDF és pozdora is. F2STTessina Krém.


Akciós bútorlap értékesítés, bútorgyártás, lapszabászat, barkácsbolt, bútorlap árak.

Letölthető Falco bútorlap katalógusok: Talájon ötleteket magának az alábbi inspiráló katalógusokból! A képekre kattintva megnyílnak. MB Falco Elegant Collection, oldal, 47. Kérem érdeklődjön az aktuális szín, forma és árak felől partnerünknél, a rastel kft.


Kérjük hivatkozzon a KONWAX Bt. Az elkészülő bútor árának csak egy része a bútorlap ára! Egy jó bútorlap szín és mintázat csak a töredékével emeli meg a bútor.


Kastamonu-Egger laminált faforgácslap színazonossági ajánlás. Az árak egész tábla vásárlása esetén érvényesek, és a méretre vágás díját nem tartalmazzák.

A fenti bútorlapokat készleten tartjuk. Egy táblánál kevesebb mennyiség is vásárolható ún. Az itt található színminták csak tájékoztató jellegűek, a képernyőn illetve nyomtatón megjelenő . Budapest környékén akár ingyenesen házhozszállítjuk Önnek a kért bútorlapot ! A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot , natúr faforgácslapot, munkalapot és Betonyp építõlemezt kínál. A Falco kínálatában a kiegészítõk . Bútorkészítés vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Színek és gyártók szerinti szűrés, árakkal. Tekintse meg bútorlap és konyhai munkalap színválasztékunkat! Ezen esetben a magasfényű lapok bármilyen színben elérhetőek,RAL színskála alapján választhat a megrendelő. Ezek a termékek m2-be elérhetőek, azaz, pontosan annyi akril front . Gyártó, Kó Megnevezés, Kép, 10malatt, 10- 50m2-ig, 50m2-től, Szabott táblás ár.


SZŰRÉS: Nincs szűrve, bútorlapok m2-ben, táblás lapok, KEDVENC LAPJAIM. Nagy segítséget nyújthat a megálmodott bútor elképzelésében a Falco 3D Enteriör tervező szolgáltatása. Az Uni Kollekció megújításával a bútoriparban megjelenő legújabb divatszínek közül választhat.


Az új dekorok kiegészítik bő választékunkat, nem csak divatos színekkel, de elegáns . A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt. Faktúra Duó Faipari Kft.

Munkalap, bútorlap , MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap, OSB lap, ajtófront forgalmazása, bútorlap szabászat, egyedi kisbútorok gyártása.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések