Aknafedlap méretek

A terra metal kft-nél vásárolható öntöttvas aknafedlapok árai, keret és fedéllel együtt, kerek könnyű, félnehéz és nehéz árai, árak. Igen, a legtöbb vásárlónak külön igénye támad , főként a méret , a súly,a terhelhetőség és az esztétikai tulajdonságok tekintetében, ugyanis az történik hogy az . Ez a termék egy kuriózum, méreteit tekintve. Kérésre a vízóra fedeleket házhoz szállíttatjuk.


Abban az esetben ha előzően utalással kiegyenlítik a fedlap ellenértékét, a szállítási költséget a vízóra . Hasonlítsa össze az árakat!

Vízóra- és tisztító aknafedlapok. Zárt telken -udvarban alkalmazott akna fedlapok, festett vagy galvanizált, lakatolható, zsanéros. Leemelhető fedlapok, festett vagy galvanizált. Erősített: mm vastag . E6FCSM feliratos kerek. Szabad belméret: 6mm.


Jellemző: kerek, vízzáró,zárható, 800-as. Fedlap átmérő : 8mm. Burkolható aknafedlap szállított termékünk:horganyzott vagy rozsdamentes acélváz az első méretszámok a fedlap névleges,(felszínen látható) méretét jelentik burkolat lehet: beton padlólap térköves kivitelnél: térkő, terméskő, stb.

B1Ø300-as tisztítónyílás zsanéros kivitelű – 15t teherbírású. A termékre egyedi logó kérhető! A fedél levételére egy hajlított kulcs alakú kiemelő fogantyú szolgál.


Aknafedlap Méretek : Ø600×mm, súly kb. Időjárásálló, esztétikus megoldás, mely közterületen történő elhelyezésre is kiválóan alkalmas. Termékismertető letöltése. A méretek mm-ben értendők. Alkalmazási terület: Közlekedésre fenntartott területeken a burkolatba építve csatorna és szerelőaknák lefedésére használható.


Teherbírás:kN (5t). Az aknafedlapnak résmentesen záródnia kell, nem lehetnek hézagok, ahol a hideg levegő. A megadott méretek cm- ben értendőek lejáró hágcsó. Nagyteherbírású szekrény fedelek acélszerkezetből. Köralakú aknabebuvó fedél, kerettel.


Betonakna szekrények kerettel. Zöldterületen, gépkocsi bejárók, járdák és egyéb helyekre beépíthető műanyag fedlapok, melyek lépésálló valamint és tonna terhelhetőséggel bírnak. Csatorna fedlap 5(tonna teherbírással). Hálózatépítési anyagok.


Szerelvények anyagok23.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések