Supralux tiszakorr

Tulajdonságok: - Könnyen ecsetelhető - Gyorsan szárad - Egy rétegben jó, két rétegben kiváló korrózióvédő hatás. Műszaki információk: Felépítés: Vinilkopolimer alapú, korróziógátló . Kül- és beltéri vas- és acélfelületek, alumínium- és horganyzott acélfelületek Könnyen felhordható, jó tapadás fémfelületeken. Egyrétegű alapozással is kiváló korrózióvédő hatás.


Száradási idô: porszáraz: °C-on max. Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, .

Letölthető Dokumentumok. Rapid cinkfoszfátos alapozófesték. Rostschutzgrund rozsda ellen alapozófesték. TIX-KOR korróziógátló alapozófesték. Kérdése támadt a termékkel kapcsolatban ? Trinát korróziógátló alapozófesték.


Keressen minket telefonon, vagy személyesen boltjainkban. A másik két alapozóval szemben támasztott követelmény egy bizonyos .

A repedezett, laza festékréteget kaparással, csiszolással . Megfelelő, gondos kivitelezés esetén 7-év élettartam is elérhető. SUPRALUX TISZAKORR ALAPOZÓ olcsó árak és akciók. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


A termék a megadott összeállításban nem kapható! Szállítási határidő: 3-munkanap. Javasolt bevonatrendszerek: Még nem festett, új felületekre: Vas-acél. Supralux Koralkyd korróziógátló alapozó. Alumínium, horganyzott acél.


A többi 1k festék, amit esetleg benzinállóként hirdetnek, nem jó. Az maximum csak az időszakos vagy ráfröccsenő benzint bírja ideig-óráig. MZ-m tankját csináltam meg. Tulajdonságok: Könnyen felhordható. Jó tapadás fémfelületeken.


Tiszakorral való alapos . Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Alapozó korróziógátló vörös 8cinkkromátos RAPID l.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések