Polisztirol díszítőelemek

Kezdetben polisztirol díszítőelemek nagykereskedelmével foglalkoztunk ( elsősorban az olasz Bovelacci cég termékeivel), melynek eredménye, hogy B. Z és Heves megye közel komolyabb festéküzletébe beszállítunk. Tárolt változat Hasonló INGYENES KISZÁLLÍTÁS 35. Ft feletti megrendelés esetén!


Reklám és cégfeliratok készítése 3Dimenziós betűkkel.

Beltéri polisztirol díszítőelemek : - fali és mennyezeti polisztirol díszléc: méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül. Fő tevékenységi körünk kül- és beltéri polisztirol épület díszítőelemek gyártása, forgalmazása, valamint egyénileg kigondolt feliratok, táblák, oszlopok, emblémák gyártása. Kültéri díszeink alapanyaga nagy sűrűségű polisztirol (hungarocell) hab, . Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem , stukkó webáruház! A hab anyagú hungarocell és polisztirol díszítőelemek kültéri dekorációs és homlokzatdíszési feladatokra is kiválóan használhatóak. Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban!


A nagy méret- és formaválasztéknak köszönhetően lehetőségünk van egyedivé tenni a ház külső falait is, hagyományos gipsz stukkó látványát keltve! A kültéri díszlécek között találhatunk .

Ha a díszléc eltérő színű mennyezet és fal készre festése után kerül fel, a festést lassan, óvatosan, megfolyás mentesen kell végezni. Ha nem érzi ehhez elég ügyesnek magát, festés előtt . Polisztirol díszlécet keres szobájába, nappalijába? Vagy mennyezetburkoló lapot ? De rozetták, oszlopok, egyéb díszítőelemek , vagy rejtett világítás kialakításhoz szükséges díszlécet is itt talál!


Az épületszobrászati gipsz díszítőelemek kivitelezése mellett elindítottuk a kül- és beltéri polisztirol épület díszítőelemek gyártását, forgalmazását, valamint egyedileg elképzelt ornamentikás elemek, feliratok, oszlopok, készítését igény szerint helyezését. Díszléceink nagy szilárdságúak . Bensiker díszléc webáruház - beltéri és kültéri épület díszítő elemek és díszlecek gyártása, forgalmazása. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől.


Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok. Gipszstukkó és polisztirol díszítőelem árak. A kiválasztott termékcsoporthoz tartozó árlista megtekintéséhez kérjük, kattintson a termékek neve melletti arlista gombra! A fájlok PDF formátumban tölthetőek le, ha nincs a gépén telepítve PDF olvasó, ide kattintva letölthet egyet. A Dema Design Masters Kft.


Családi vállalkozásként több mint éve foglalkozunk gipsz stukkó elemek gyártásával, tervezésével és szerelésével, valamint ehhez szorosan kapcsolódó klasszikus és funkcionális gipszkarton felületek kialakításával. A széles termékpaletta pedig lehetővő teszi az Ön száméra, hogy háza .

A polisztirolból készült homlokzatstukkó esetében azonban nem kell választania! Forgalmazott termékeink szereléséhez teljes mértékű tanácsadást adunk. Díszítőelem -megrendeléseket rövid beszállítási határidővel vállalunk.


A homlokzati és beltéri díszítőelemek termékcsaládja forradalmi változásokon ment keresztül. A kor gyors változásait és igényeit követve fejlesztettük ki DEKO- FORM termékcsaládunkat mintegy évvel ezelőtt. A DEKO-FORM termékekre jellemző, hogy rendkívül könnyűek, hőnek, víznek és párának . Web áruházunkban található díszítő elemekkel hangulatossá, egyedivé varázsolhatja otthonát, környezetét, akár beltéri, akár kültéri díszítésről legyen szó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések