Palivove drevo bratislava

Kde kúpiť palivové drevo , pelety a brikety na kúrenie. Pezinok, Stupava, Malacky, Šamorín. Inzeráty palivove drevo. Bezplatná inzercia, palivove drevo predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Palivové drevo voľno ložené. Výhodou voľno loženého, sypaného dreva je, že zákazník neplatí obal - paletu a nákladnú prácu pri uložení do palety. Zákazník si v tomto prípade uloží drevo podľa vlastnej potreby. Predam PALIVOVE DREVO štiepané na klátiky bukové,uhlie,koks doprava zabezpečena vozidlom-Avia Sklápač.


Objem uskladnenho dreva je cca 75mPlechy ako aj strechu je mozne dodať aj v inej RAL farbe prípadne v imitácii dreva. V súčasnosti sa čoraz viac začína diskutovať o nedostatku uhľovodíkových palív, ich ekonomickej neúnosnosti pri využívaní a do popredia sa dostáva aj otázka energetickej nezávislosti krajín. Keďže Slovensko patrí medzi lesnaté krajiny je používanie .

Naša firma vyrába a predáva kvalitné palivové a krbové drevo. Nové Mesto, Púchov, Žilina, Trnava, alebo aj kdekoľvek na Slovensku. Doprava je účtovaná zo skladu Trenčín.


Každý náš zákazník potrebuje svoje ideálne polienko na kúrenie: dlhé, krátke, hrubé, tenké, guľaté, preštiepené, tvrdé, mäkké, suché, čerstvé, . TT aj s dovozom a zlozenim viac. Na východnom Slovensku kúpime palivové drevo , štiepku a odrezky vo viac. Mestské lesy v Bratislave.


Predávame iba suché palivové drevo vhodné na okamžité použitie. Kvalita paliva má vplyv na ekonomiku kúrenia a nevhodne vysušené drevo je zodpovedné za kratšiu životnosť kotlov a komínov. Ponúkame drevo s najvyššou výhrevnosťou - dub a buk. Drevo sa stáva čoraz viac vyhľadávanou surovinou . Brikety za trvale najnižšie ceny.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Porovnajte firiem v lokalite Bratislava : PCL Servis s. BOROK JOZEF, Tenarry Slovakia s. Priatelia,na tejto stránke nájdete všetko o palivovom dreve.

Tu vám radi odpovieme na vaše otázky,poradíme,a ak. Myslíme na životné prostredie a venujeme sa výrobe obnoviteľných zdrojov palív. PALIVOVÉ DREVO S DOVOZOM ZADARMO, Na výber tri druhy dreva: buk, dub, hrab. Vďaka najmodernejším strojom sa venujeme komplexným službám s drevom a drevnou hmotou.


Autobazár: dovoz a predaj osobných automobilov. Automotor-Trade- Bratislava.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések