Chiffon anyag

Anyag a cheviotjuh durva gyapjából. Rusztikus és strapabíró kosztümhöz, kabáthoz és nadrágöltönyhöz ajánljuk. CHIFFON Leheletvékony, áttetsző, elmosódó szövet selyem - vagy műszál - kreppfonalból.


Jellemzője az egyenetlen felszín és a szemcsés fogás. CHNITZ Egy különlegesen kikészített és utókezelt gyapjú. Egyébként eredetileg a muszlin csak pamutból készült, a chiffon pedig készülhetett pamutból, selyemből is.

Mivel szinte teljesen átlátszó, általában a ruhák. Van olyan anyag , ami a sifonhoz hasonlóan használható fel? Natali Méteráru Univerzum Üzletház, Vay Ádám körút 4-6. Kifinomult, csaknem átlátszó anyag , kismértékben fényes anyag.


Elérhető szineink: fekete, fehér, kék, piros, sárga, zöl narancssárga, lila, rózsaszin, barna, szürke, krém,türkiz, bordó. További szineink, a “további szinek” ikon alatt találhatóak. A nemes alapanyagból készült áttetsző anyagok közül az egyik legkellemesebb viselet az opálbatiszt.


Az opálbatiszt egy rendkívül vékony, esetenként csiszolt, többszörösen mercerezett, vászonkötésű szövet, melynek alapanyaga pamut.

Fénye visszafogott, tapintása kellemes. A sifon (francia, chiffon = rongy) nagyon, . Viszont ahhoz, hogy az oldal minden kényelmi funkcióját ki tudd használni, be kell jelentkezned! Regisztrálok Bejelentkezés. A textil webáruház ugyanis sokkal átláthatóbb kínálattal kecsegtet, kedvező árakon, gyors vásárlási lehetőségekkel, hatalmas áruválasztékkal, és akár házhozszállítási lehetőséggel is.


Ha Ön is szeretné a megspórolt időt a . Remélem eddig is hasznosnak találtad a gyűjteményt és továbbra is segítséget tudok nyújtani számodra az anyagok eligazodásában. Brokád: Jacquard szövésű anyag , kidomborodó mintájú díszítéssel, közkedvelt őszi és téli esküvőkön, de mostmár hordják melegebb időben is. Charmeuse”: könnyű, puha, félfényes anyag , ami érintésre olyan, mint a szatén.


Műselyem ( „ Chiffon ”): finom, puha és átlátszó – selyemból és műselyemből készítve, sokszor. Nagy Választékban - Méteráru, Anyagok az Öltözék Bt. Ha sehol sem találja, - keresse nálunk!


Méteráru boltunkban a szezonnak megfelelő alsó- és felsőruházati termékek gyártására alkalmas szőtt, hurkolt, nem szőtt kelméket kínálunk feldolgozók és lakossági fogyasztók részére. Székesfehérvár, Fehérvár, Fejér . CSIPKE, SIFON SZALAGOK, - SZALAGOK, PÁNTOK, KÓKUSZGOMB , ALAPANYAGOK, KELLÉKEK, pamutvászon, kapcsos fémkeret, gyűrű, lánc, medál, fityegő, fülbevaló, nyaklánc, medál, kreatív, vilene, textil ragasztó, cipzárhúzó, közbélés, bőr táskafül webshop, patchwork, tilda, ékszer. Szintén egy könnyed anyag.


Fantasztikus légáteresztő, eleganciáját lágy esése és puha tapintása adja.

Crepe- chiffon , amely magában foglalja a nyers selymet,az egyik fajta kreppszövet. Ezt az anyagot egy jellegzetes szemcsés minta jelenléte különbözteti meg. A krepp- chiffon gyártása során a fonalakat a lehető legszorosabban sodorják egy speciális szövéssel, amely az anyagot egy speciális struktúrával látja el. A selyemsál festése nagyon kedvelt a selyemfestők körében, hiszen csodaszép kiegészítője lehet öltözékünknek!


A 5-ös chiffon anyag laza szövésével különleges tapintású! Valamennyi selyemfestés technika alkalmazható rá, és festhető a gőz- és hőfixálós se. Ez rendben van, mert azért örülök, hogy ez a cég az udvari anyagot biztosítja, így tényleg látni fogod a szövetet, mielőtt minden kosztümömre megrendelnéd a teljes ruhadarabot. Gyönyörű anyag , de nem a megfelelő színű.


Biztos vagyok benne, hogy találok valamit használni :)Beautiful fabric but not the right color I need. Ugrás a(z) Az anyag jellemzői részhez - Mint már említettem, a modern chiffon gyakran áll, több típusú szálak. Az arány a különböző anyagok szerkezetében a dolgok hatással van nem csak a költsége, hanem a minőségi jellemzők.


A legszebb, tartós, a chiffon szoknya, amely főleg a . Részletek: kivágás a hátoldalán. Külső anyag : 1 poliészter. Kezelési útmutató: Kövesse a címkén feltüntetett utasításokat.


Modell információ: A modell S-es méretű terméket visel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések