Bontott nyílászárók

Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető Osztrák, Német és Magyar nyílászárók egyaránt. Egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Fa mellékbejárati ajtó 98×208-as, pontos zárral, jobbos-balos kivite.


Jász-Nagykun-Szolnok, Törökszentmiklós.

Bontott tetősíkablakok eladók, 1. Bejárati és beltéri ajtók és új műanyag nyílászárók forgalmazása. Megújuló árukészlet kedvezőn áron! Termékeink és raktárkészletünk folyamatosan változnak, ezért kérjük, tekintse meg gyakrabban honlapunkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken így szerezve tudomást aktuális . Fa, műanyag, alumínium ajtók, ablakok, erkélyajtók Németországból, illetve Ausztriából! Széles választék és minőség kedvező áron!


Használt nyílászárók (fa, fém vegyesen).

A nyílászárok tok nélkül vannak. Tájékoztatjuk tisztelt vevőinket, hogy üzletünk bontott vagy használt ablakok felvásárlásával nem foglalkozik! Nyílászárók , műanyag ajtók- ablakok forgalmazása. A mintateremből leszerelt bemutató nyílászárók és raktárkészleten lévő ablakok kedvező árakon . Ennek a feltételnek egyik sarokköve a megfelelő nyílászáró.


Kevesek kiváltsága a prémium minőségű fa ablak, annak minden szépségével és a karbantartásával járó nehézségével. Ezzel szemben a műanyag ablakok és ajtók ár-érték arányuk miatt sokkal szélesebb közönség réteg számára elérhetőek. Minden meretben megtalalhato , akar bontott ablak , akar uj ablak, ajto , erkely es fix szerkezet a telepunkon. A megadott ar merettol valtozik Varjuk szeretettel.


Cégünk megkezdte új-és bontott műanyag és fa nyílászárók forgalmazását. Sajnos egyre több ügyfelünk vegyíti össze az új és bontott ablakokat, a pénzhiány miatt. Az utcafronti ablakokat újra, de már a nyári konyha, hátsó szobák stb. Eladó új, használt és bontott nyílászárók , kerítések - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes.


Sajnos a régi építésű ingatlanok nem rendelkeznek megfelelő nyílászárókkal, így a hőszigetelés sem megfelelő. Minőségi bontott , használt thermoüveges fa ablakok, ajtók, erkély ajtók Csákváron.

Műanyag bejárati ajtók- Olcsó áron, különböző méretekben akár készletről. Vállalkozásunk családi vállalkozás. Tapasztalataink alapján ezen ablakok és ajtók sok esetben minőségileg és élettartamukat tekintve felülmúlják a hazai újakat.


Elsősorban fa, de egyes méretekben műanyag ablakaink is vannak. Műanyag ablak, műanyag ajtó, műanyag nyílászáró , bontott műanyag ablak, bontott műanyag ajtó, bontott műanyag nyílászáró , használt műanyag ablak, használt műanyag ajtó, használt műanyag nyílászáró , fa ablak, fa ajtó, fa nyílászáró , . Az igényesebb olvasóban rögtön felmerül a kérdés (ahogy bennünk is). Számos alkalommal hívnak fel minket, hogy árulunk- e bontott ablakot vagy van-e olyan ablak amit ablakcsere után még belehetne rakni. A válaszunk NEM, NINCS és AMIT KIBONTUNK AZT IS ÚGY HOGY NE .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések