Bauhaus reluxa

Szakáruházak nyitvatartása. A klasszikus, fehér színű reluxa tökéletes választás bármely helyiségbe. A vízszintes, műanyag reluxák szabályozzák a beáramló fénymennyiséget, árnyékot biztosítanak és óvnak a vakító fénytől. Az oldalhúzású kivitelnek köszönhetően hasz.


A modern, palaszürke színű reluxa tökéletes választás bármely helyiségbe. A vízszintes alumíniumreluxák szabályozzák a beáramló fénymennyiséget, árnyékot biztosítanak és óvnak a vakító fénytől.

OBI Taberno reluxa fahatású . Az árnyékolástechnika területén mindig van egy jó ajánlatunk. Reluxák, redőnyök és rolók széles választékát kínáljuk különböző anyagokból alacsony áron. Ahogy Önnek praktikusabb! RNYÉKOLÓK Reluxák Alu reluxák Ajtó reluxák, 2cm.


A belső árnyékolók között a legismertebb és a legnépszerűbb a reluxa. Kezdetben csupán fémből készítették, manapság azonban fából is kapható. Ez utóbbi előnye, hogy nem melegszik fel, ráadásul jóval dekoratívabb is, mint fémből készült társa. A pliszéfüggöny már kevésbé ismert, ám ugyanolyan .

Római roló OBI 140x1Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Szabályosra nyírt sövények, kockára nyírt, fává terebélyesedett Ficus benjaminák és pálmafák álltak a csöndes utcában a fehér Bauhaus és Bauhausutánzatú házak között. Az épületek többsége lábakon állt,. A reluxa hézagmentesen zárt, nem lehetett belátni, van-e otthon valaki.


A reluxa az olcsó és praktikus árnyékolók közé tartozi, de ennek ellenére divatos és elegáns. Dupla roló Easy Fix fúrás és csavarozás nélkül felszerelhető, szabályozható a beeső fény, mokka-, fehér és . Reluxa műanyag, fehér színben, különbözô méretekben. A Rumba fareluxa lamellái színben rendelhetők. A és mm széles lamellák dőlésszögének állítása az alumínium reluxáknál megszokott pálcás megoldással, a lamellák színével harmonizáló, préselt farúd pálcával lehetséges, míg a lamellák felhúzása és leengedése zsinórral történik. Az mm széles lamellákkal . A sávroló egy újdonságnak számító textil árnyékoló, amely leginkább a minimál stílusa miatt kedvelt.


Ismerje meg a sávroló aloldalunkon és válasszon most! Klasszikus könnyen kezelhető megoldás árnyékolásra. Gazdag színvélaszték, mindig szín azonos vezetősínnel és zsinórzattal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések