Áthidaló porotherm

Nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, kerámiaköpenyes előfeszített vasbeton áthidaló. Porotherm Elemmagas áthidaló 1cm. Méretek: 5x28xlcm. POROTHERM Thermo Áthidaló 1cm.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Az áthidalók kerámia papucseleme biztosítja a homogén téglafelületet és így a kerámia nyújtotta kedvező tulajdonságok érvényesülését.

Alkalmazási előnyei: könnyen mozgatható, jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít és jól illeszkedik a ház méretrendjébe. Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Alkalmazási előnyök: - könnyen mozgatható, emelhető - jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít - jól illeszkedik a ház méretrendjébe.


A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt. Legyen szó akár tégláról, falazóelemekről, áthidalókról vagy gerendákról, itt mindent megtalál.


Az épületek tartószerkezeti építőanyagai is jelentős fejlődést mutattak az . Külső teherhordó falak.

Profi technológiával (Dryfix extra ragasztóhabbal és Profi vékonyhabarccsal) falazható termékek. Kerámia alapú áthidaló és . Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú . Nyílások – ablakok, ajtók – áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem. Lakó és közösségi épületek, családi házak, társasházak, épület- felújítások, átalakítások, emeletráépítések, tetőtér beépítések külső és belső falaiban 75-75 . MSZ EN 845-szerinti, részben előregyártott keresztmetszetű áthidaló előfeszített betonból.


Wienerberger Téglaipari zRt. Kategóriák: Áthidalók. IKEA Hemnes TV állvány és áthidaló polc fehér színben eladó 3. Szekrények, szekrénysorok, polcok.


Működésmódok, beépítés módok. Az áthidaló gerendák erőjátéka jellemzően kéttámaszú tartó (kivéve a boltozatokat!) Ma elsősorban a kéttámaszú hajlított gerendás megoldásokat részesítjük előnyben. Vannak önhordó, azonnal teherviselő, ideiglenes alátámasztást igénylő és teherbírásukat . Egységár (darab): 00Ft . Különös gondot kell arra fordítani, hogy a közvetlenül az áthidalók alá kerülő gerendacsonk az egymás mellé helyezett áthidalókat teljes szélességükben aláfogja, megtámassza.


Az alátámasztásokat csak az áthidaló feletti ráfalazás vagy rábetonozás, és a koszorú. A termékek árairól érdeklődjön vevőszolgálatunkon. Ez a termék csak személyesen vehető át a fent jelölt áruházban.

Leértékelés oka: Kifutó termék, ép, sérülésmentes. Jelenleg nem rendelhető.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések