Tondach twist xxl ár

Ha ennél is jobb árat szeretne, adja meg a szükséges mennyiséget, majd az adatait és a szállítási címet. Kollégáink elkészítik a pontos ajánlatot, amit eljuttatnak Önnek. Rendelési mennyiség: Anyagszükséglet: 8. Tondach Twist terrakotta szellőzőcserép.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - tondach.

A lendületes felületkialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről akár. Otthona újjászületik, mert a tetőt felújítja? A Twist cserepek harmóniát sugárzó fedésképe vonzza az érdeklődő tekinteteket.


Kattintson a képre, és nézzen meg nagy felbontásban 16 . Még jobb árat szeretnék! Azonnali, egyedi kedvezmény kérése. TÖBBET FED - JOBB ÁRON.


A harmóniát sugárzó Twist -tel fedett épület vonzza a tekintetet.

Miért XXL kerámia tetőcserép? Nagy méret, rendkívüli. Kérjen árat konkrét mennyiséghez! Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással!


Vevőbarát árak , szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Akciónk keretén belül a Twist terrakotta valamint a Twist piros tetőcserép kedvezménnyel kapható! A kedvezmény a listaárból számítandó. A széles színválasztékban . Fedési hosszúság: 4cm. Változtatható léctávolság: 30-4cm.


Teljes szélesség: cm. Az árjegyzékben található árak ÁFÁ-t nem tartalmazó (nettó) árak , Ft-ban értendőek és visszavonásig érvényesek. Minimális tetőhajlásszög (°). Olcsó BoleroXXL Tetőcserepek árak , akciók.


A fent megadott ár db termékre vonatkozik!

A BOLERO nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíti. Más színben az ár ettől eltérő. Az akcióban szereplő XXL.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések