Szavó penészgátló

Klórálló felületek kezelésére alkalmazható folyékony keverék, mely hatékony a mikroszkópikus gomba és zuzmó ellen, és erős baktériumölő hatással bír. Használható falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, valamint berendezési és felszerelési tárgyainak felületein, konyhai . SZAVO penész elleni szer, fürdőszobában, konyhában, hálószobában, vagy otthonának bármely más helyiségében szaporodásnak indult gombaspórák ellen. Négy gyerkőcünk van, és a hálószobájuk egyik sarka penészesedik.


Volt egy 600ft körüli, de az eladó azt mondta több savót visznek, szerinte az jobb.

Befújtam, egész nap szellőztettem, . Feltöltötte: estonebox Használata egyszerű: 1. A penészt ne távolítsa el mielőtt használná a sprayt, hogy elkerülje a veszélyes spórák szétszóródását. DAMISOL, Chemocid penészgátló adalék L, termék és ár információ Penészgátló szer kategóriában. A válasz -ban hasznosnak tűnik.


Well Done Mould Cleaner penész eltávolító 7ml. Aktív klórvegyületet tartalmazó fertőtlenítőszer, mely hatékonyan eltávolítja a megtelepedett penészgombákat.

SZAVO fürdőszobai penész elleni szer 500. Héra penészgátló lemosóoldat l, Festékek színkeverése minden felületre több ezer színben! Megszünteti a penészt a falon, csempén, a kád körül, mosdókagylónál, mosogatónál, ablaknál és a fafelületen stb. Talán segíthetek Neked.


A készítmény hatékony a mikroszkópikus gomba, alga stb. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A nedvesebb, magas páratartalmú helyiségekben mindenképpen érdemes ezt a megelőző csapást mérni a gombákra, hogy a későbbiekben nehogy megtelepedjenek, vagy könnyebb legyen eltüntetni őket. Ez egy nagyon erős, nagyon . Cillit Bang penész eltávolító spray - 7ml.


Környezeti veszély Ártalmas, irritatív . Olvasgatom itt, hogy mennyibe kerül a szavo. Az van még ráírva, hogy penészgátló lemosóoldat. Minőségi, gyönyörű párátlanítók penész ellen.


Szavo penész elleni szer. Viszont aki megteheti és felújítás előtt áll, ajánlott XPS lap és üvegfátyol tapéta. Ja, és a penészgátló festékek semmit nem érnek!

Ha már nagyon penészes, én klórmeszet szoktam nagyon kevés vízzel . A leghatékonyabb módszer penész ellen - A legtisztább otthonban is felütheti a fejét a penész, ha a körülmények megfelelőek számára. Számolj le vele a következő módszerekkel!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések