Feszültségváltó

Az feszültségváltó (angolul voltage transformer, vagy röviden VT) egy olyan transzformátor, melynek primer tekercsére van kapcsolva a mérendő feszültség, szekunder tekercsére pedig a mérőműszer. Nagy feszültségeket, vagy ha a mérőműszert galvanikusan le akarják választani a hálózatról feszültségváltó közvetítésével . A feszültségváltó a nagy váltakozófeszültséget alakítja át közvetlenül mérhető értékre, általában 1vagy 2V-ra. Működése egy üresjárásban dolgozó transzformátoréhoz hasonlít.


A primer tekercset a mérendő nagyfeszültségű hálózatra kapcsolják, míg a szekunder tekercsre kötik a feszültségmérőt. A voltage transformer which can be used under out outdoor service condition ( ambient air temperature, humidity, pollution, etc) Features.

A működési elv szempontjából a feszültségváltó üresjárási üzemmódban, az áramváltó pedig rövidzárási üzemmódban működő transzformátor. A szekunder mérőkörök adatait . Az FM és FME típusok egyfázisú, műgyanta szigetelésű, beltéren alkalmazható feszültségváltók , melyek kV illetve kV legnagyobb feszültségű berendezésben mérőműszerek, relék és egyéb készülékek feszültségtekercsének táplálására készülnek. Az FME típus egypólusúlag szigetelt kivitelű, fázis- föld közé . Primer tekercse a mérendő feszültségű hálózathoz, szekunder tekercse a műszer vagy relé feszültségtekercséhez csatlakozik. A nagyfeszültségű tekercset rövidzárlat ellen kétpólusúan biztosítják. A kisfeszültségű oldal olvadóbiztosítós védelme . Ismerd meg a feszültségváltó magyar jelentéseit.


Feszültségváltó jelentései az angol-magyar topszótárban.

KBP Intra Sro (Csehország) által gyártott VTS típusú, egypólusú középfeszültségű feszültségváltók megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap pályázatán 6millió forint támogatást nyert el a Transzvill Mérőváltó Zrt. A közel 1millió forint összköltségvetésű projekt során kisméretű, jobb mágneses tulajdonságokkal rendelkező vasmag kutatása és felhasználása indul új típusú.


DIN méretsorú áram és feszültségváltó. Jusztírozható feszültségváltó , Kemo M015N - rendelje meg otthonról, nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic webáruházból. Rendeltetésszerű használat.


Ez a készülék gépkocsik ÷ 30V= fedélzeti feszültségét alakítja át szabályozott egyenfeszültséggé 12V= táplálású készülékeknek a gépkocsiban való használatához. A készüléket csak száraz környezetben. Hasonlítsa össze az árakat! Szerkezete, külső felépítése és működési elve hasonló a transzformátoréhoz. A nagyobb feszültségű primer tekercsét a mérendő feszültségre kapcsoljuk, a kisebb feszültségű szekunder tekercsére kötjük a voltmérőt.


UAL DEVELOPED IN GERMANY. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei . Egyedi rendelésre szállítjuk. Online magyar német szótár.


Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket! A hibajel például jelezheti a feszültségmérés zavarát, vagy béníthatja a távolsági védelmi funkció működését, ha megfelelő mért feszültségjel nem áll rendelkezésre a fokozathatár mérésének eldöntéséhez. Vásároljon online az RS-nél.


Azonnali elérhetőség és kiváló árak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések