Festett üveg

Felújít, vagy újat épít ? A megoldás: színes dekor üveg, festett üveg ! FESTETT ÜVEG (LACOBEL, MATELAC, LACOMAT). A float üveg kap egy lakk bevonatot, ezáltal a végtermék egy, esztétikus átlátszatlan színes üveg, amely szabvány színben kapható. A lakkozott rétegek környezetberát, és nedvességálló bevonattal készülnek.

Tartós megjelenést biztosít, mivel a lakk réteg minden . Egy-két századdal később, azonban, a bizánci falmozaikokon a festett üveg darabokat már igen bonyolult és monumentális falképek megalkotásához használták. A bizánci építészet célja nem a templom külsejének hangsúlyos megformálása, hanem egy magasztos atmoszférát, felemelő érzést kiváltó belső tér kialakítása . Mindenféle festett üvegek gyártását vállaljuk az Ön által kiválasztott RAL színben. Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül (szereléssel együtt), gyönyörű csillogó színekben léteznek mm vastagságban: piros, vaj, fehér, kék, narancs sárga, zöl alma zöl fekete, ezüst kék, bézs, light bézs, . Az ilyen típusú megmunkálás során minden esetben termikusan edzett biztonsági üveget kapunk végtermékként.


Az eljárás lehetőséget nyújt épülethomlokzatok minden eddiginél változatosabb kialakítására, de ezen kívül számos felhasználási területe is van.

A szitázott, illetve a festett üvegek színválasztéka a RAL . Tapéta elé is üvegburkolat. Szerelvényeinkre év garanciát vállalunk. Lehetőségek: LACOBEL típusú, gyárilag festett mm vastag üvegek. Színvonalas dekorációs elem ragasztással könnyen rögzíthető, a. Kérem keressen minket elérhetőségeinken!


Festett üveget szeretne vásárolni, de segítségre van szüksége? Ezek az üvegek kedvező árukkal, és viszonylag széles színválasztékkal hamar közkedveltek lettek. Magyarország egész területén, teljes szervizszolgálattal várjuk leendő ügyfeleinket: tervezés, helyszíni tanácsadás, felmérés, sablonálás, színkeverés, beépítés, javítás. Nem tudja eldönteni milyen üveget kellene vásárolnia?


Sajnos ma Magyarországon nem minden színt tartanak raktáron a nagy gyárak. A színes üvegfelületek a Glaverbel által gyártott LACOBEL típusú üvegekkel kerültek a köztudatba. Ha pontosan akarjuk meghatározni, inkább . Lacobel ( festett ) üveg.


Előállítása: Előállítása megegyezik a float üveggel.

Majd az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy vékony festékréteget hordanak fel. Szinte bármilyen színben előállítható. Kereskedelmi forgalomban is számtalan színben előfordul. Az átláthatatlansága szinte teljes, . A mai világban, modern gépekkel elvégzett dekorálások ugyanolyan keresett termékek, mint a kézzel festett régi üveg dekorációk.


Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva. A festett üveg , színes üveg, dekorüveg sokszínű használatával egyedivé varázsolható a fürdőszoba, konyha, nappali vagy iroda. Egyedi tervezéssel segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában. A Színezett üveg , más néven ólomüveg az 1. Olyan mint a rendes üveg , viszont színezhető, így az üveg a harmadik blokk a Minecraftban ami színezhető.


Tizenhat színváltozata van ugyanúgy mint a gyapjúnak, és az agyagnak. Templomok, katedrálisok, vagy egyszerűen . Kattintson a képre a bővebb információkért!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések