Táblásított fenyő

Tekintse meg széles választékunkat! Az olcsótól a felsőkategóriáig nálunk biztosan talál megoldást belsőépítészeti problémájára. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől.


Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Leggyakrabban lucfenyő és erdei fenyő (borovi) alapanyagot használnak táblásításra.

Nedvesség tartalma nagyon alacsony ( műszárított). Főleg a bútorgyártók és nyílászáró gyártók körében használatos, akik . A táblásított lapok természetes megjelenésükkel a modern lakókörnyezet minden követelményének megfelelnek. Egy darabka természet kül - és beltéri.


Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Megnevezés, Méret, Nettó ár, Bruttó ár. Raktáron: Óbuda, Érsekvadkert.


Felépítés: Egymás mellé ragasztott hossztoldás nélküli, hossztoldott lamellák.

Főleg nyílászárókat, bútorokat készítenek belőle. Előnye a nem táblásított faanyaggal szemben, hogy azonnal beépíthető, félkész termék, kevésbé vetemedik, könnyen megmunkálható faanyag. Ezek a félkész termékek jelentősen felgyorsítják a gyártási folyamatot. Ezért egyre jobban elterjed a faiparban a táblásított lapok használata.


Borovi és luc alapanyagból készülnek. Asztalosipari faanyag, fatelep, fakereskedés, szibériai vörösfenyő, szibériai borovi fenyő , ukrán borovi fenyő , lucfenyő táblásított lapok, frízek, OSB lapok olcsón Budapesten a III. Göcsös csak szélességtoldott.


TÁBLÁSÍTOTT LUCFENYŐ LAP könnyen megmunkálható, hosszú élettartamú nyersanyag - az összes felületi és élmegmunkálási eljárás alkalmazható. Eladó táblásított lapok. Továbbá eladók lépcsőlapok több féle méretben, A, B és C minőségben, készletről.


Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat, érdeklődjön telefonon! Egyrétegű, táblásított falap. A táblásított borovi sokoldalúan felhasználható és természetes faanyag, mely kiváló alapja lehet a lépcsőlapoknak, szekrényeknek, készíthető belőle asztallap, könyvespolc, szék, stb.


Felhasználási terület: Belsőépítészet, bútorgyártás, . Megmunkálása könnyű, felhasználása pedig gazdaságos. A fenyő táblákkal időt lehet megtakarítani, mert a fűrészárut nem kell válogatni, .

Válasszon kínálatunkból. Korszerű gépparkkal rendelkező famegmunkáló üzemünkben gyalulást, méretre vágást, mindennemű famegmunkálást vállalunk, saját és hozott faanyagokból egyaránt. Táblásított fenyő Nagyításhoz kattintson a képre!


Ezt a terméktípust általában a bútorkészítők és nyílászáró gyártók használják előszeretettel. Belsőépítészeti díszítéshez és térelválasztáshoz, illetve polcok készítéséhez is ideális alapanyag. Cégünk kétféle típust, hosztoldottat illetve toldásmentest és kétféle minőséget, A és .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések