Műanyag kanava

Műanyag hímezhető kanava , ékszerek, képkeretek, karácsonyi- és húsvéti díszek, és mindenféle dísztárgy készítéséhez. Ideális hímzett térbeli tárgya készítéséhez. Ez egy kemény, a minta mellett körbevágható anyag, ami nem foszlik. Gobelinhez, leginkább a gobelin anyagok kategóriát tudom javasolni.


Kiváló árakkal várjuk, nézzen be hozzánk!

Műanyag kanava - Érdekli a kézimunkázás, szeret alkotni? Nézzen be a Kézihímzés webáruházba, ahol sok-sok minőségi kézimunka termékkel és alapanyaggal várjuk! Ha egyedi terméket keres, akkor nálunk megtalálja.


Tartós hímzések (könyvjelző, dekoráció) készítéséhet alkalmas kanava. Plasztik kanava , Plasztik ( műanyag ) kanava alap. A dísztárgyak elkészítéséhez többféle kellékre is szükség van.


Rendelhető szín szerint. Például kelleni fog műanyag kanava is a megfelelő tartás eléréséhez.

Főleg abban az esetben használható ez a termék, ha gobelin készítéséről van szó. Az apró lyukaknak köszönhetően, könnyedén elvégezhetők a szükséges műveletek. A Plastic canvas-t többféleképpen magyarosították: leggyakrabban a plasztik kanava , műanyag vászon, műanyag aida kifejezéseket használják. A4-es lapokban lehet kapni olyan kézimunkaboltokban, ahol keresztszemessel és gobelinnel foglalkoznak.


Ugyanúgy lehet rá hímezni, mint a rendes kongréra, . Könnyű műanyagból készült szabályos lyukosztású háló, mely a hagyományos hímzővásznakat utánozza. Merevségének köszönhetően lehet belőle dimenziós . A keresett kifejezés ( műanyag kanava ) egyetlen aktív termék oldalán sem található meg. Szótöredékeket keresel? Szavak amelyek tartalmazzák a következőt: műanyag kanava. Eladott termékek között keresel?


A hajlékony pontos lyukú kanaván elsősorban a kezdők gyakorolhatják a gobelin és a keresztöltéseket, de gyönyörű, masszív képek is könnyen varrhatók rá. Kanava , másnéven aida vászon, vagy kongré. Erre az anyagra szokás a keresztszemes hímzést készíteni.


A plastic kanava nem más, mint ennek az anyagnak a műanyag változata. Készíthetsz belőle apró tárgyakat, amiket fel lehet függeszteni, . Mennyiségi egység: darab A készlet tartalma: alapanyag ( műanyag kanava ), Anchor Mouline hímzőfonal, tű.

Kód: 1Gyártó: Royal Paris Méret: x 1cm. Hozzávalók: - 2gr Bamboolo fonal az Anchor Coatstól.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések