Modern doors kft

Cégnév: MODERN DOORS kft. Kibocsátó cégbíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága. Adatvédelmi nyilvántartási . Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban!


A cég rövidített elnevezése.

Modern Doors Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság. Tervezze meg új biztonsági ajtaját perc alatt! Több mint 8biztonsági ajtó közül perc múlva megtalálja azt az egyet, amely a legjobban passzol az Ön és otthona igényéhez… kezdhetjük a tervezést? Kellemetlen szagok likvidálva.


Talán Ön is tapasztalta, hogy a régi házgyári ajtók résein a kellemetlen „ lépcsőházi” . Cégünk biztonsági ajtók kereskedelmével, és beépítésével foglalkozik. VALÓDI BIZTONSÁG OTTHONÁNAK ELÉRHETŐ ÁRON. Beltéri ajtók akcióban!

Dekorafóliás ajtók raktárról! Minőségi, karcálló, egyedi CPL beltéri ajtó rövid határidővel, tolóajtó kivitelben is. Tűzgátló biztonsági bejárati ajtók, műanyag bejárati ajtók, magas műszaki tartalommal. Ha minőségi beltéri ajtó akkor a Best Door a legjobb választás! Cégünk, az Alfa Doors Kft Porta és Verte ajtók forgalmazásával foglalkozik.


Mi nem csak ajtókat árulunk! A hozzánk betérő érdeklődőket széleskörűen tájékoztatjuk mindenről, ami ahhoz kell, hogy a legmegfelelőbb beltéri, bejárati vagy technikai ajtót választhassák ki. Hisszük és valljuk, hogy hozzáértésünk és . A éves teljes körű garancia csak a saját vagy a SECDOOR HUNGARY Kft által ajánlott beépítő csapat munkája esetén érvényes, külsős szállítók vagy ismeretlen beépítők által okozott szállítási és beépítési károsodás, rongálás és nem célszerű használata esetén a garancia megszűnik. A beépítés nélküli ajtóvásárlás . Ft, azaz Tizenötezer forint fogyasztóvédelmi bírságot szab ki. Ezen túlmenően kötelezi a vállalkozást arra, hogy a Békéltető Testületek eljárása során az együttműködési . Egyesített Feketelistában!


Ellenőrzés egyszerre állami nyilvántartásban. Kültéri műanyag bejárati ajtók. Lépcsőházi bejárati ajtók.

Mobilbarát oldal Oldalunkat mobilról is kényelmesen böngészheti . A modern stílus kedvelői is megtalálhatják oldalunkon a számukra megfelelő ajtót! Termékeinkért keresse fel oldalunkat! Klasszikus beltéri ajtók.


Furnéros beltéri ajtók. Különleges beltéri ajtók. SZKLANE-wizualizacja-1. Az idei évi fejlesztések . Modern hatású ajtók, amelyek jól illeszkednek a fiatalos környezetbe. A mozgalmas formatervek izgalmassá teszik a belső tereket, de a visszafogott színválasztás miatt mégsem telepszenek rá az enteriőrre.


Az ajtók egyaránt jól mutatnak lakásokban és kevésbé formális cégek irodáiban. A kínálatunkban szereplő .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések