Kronospan bútorlap

Válasszon 2bútorlap színből álló dekorválasztékunkból! Bútorlap kereskedés: Lapszabászat: Szerelvény üzlet: Tel. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk.


Konyhák, gardróbok, egyedi bútorok. Kronospan 1SM Frontféher.

Laminált lapok ( bútorlapok ). Styleform laminált bútorlap. A bútorlap a mai bútorgyártás alap építő eleme. Ez az anyag a tömör fával szemben a gazdaságossága és a gyors megmunkálhatósága miatt vált kedvelt alapanyaggá. Fejlődő technológiának köszönhetően, nagyon szép és élethű fautánzatos (matt felületek) vagy . Kó Megnevezés-lapvastagság, hossz.


Ezek az élzárók különböző szélességekben, hosszúságokban és anyagokban elérhetőek, melyek nem csak a bútorlap éleinek befejezését, hanem a bútorok esztétikumát is szolgálják. Törökbálint, MM ipari Park. Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: - 17h, Péntek: 8-15:30h, Szombat-Vasárnap: zárva.

A KRONOSPAN laminált bútorlap alkalmazásával a belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani. A dekorok széles választéka. Egger: bútorlap, dekoritlemez, munkalap, OSB-lap. Falco: bútorlap, munkalap.


Forest: munkalap, élzáró. Egyéb: akril bútorlapok, hátfallemezek. Kulcsszavak: kronospan . A márak 18mm-es normál bútorlapokra vonatkoznak. A Fényes bútorlapok árát, illetve a nem 18mm-s lapok árát az árlistánkon találhatja meg: árlista. A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot , natúr faforgácslapot, munkalapot és . HDF lemezek laminált MDF élzárók natúr faforgácslap furnéros lapok bútor frontok.


MDF lemezek digitálisan nyomtatott laminátumok magasfényű lapok compact lemezek. Raktárkészleten 1színt tartunk folyamatosan, melyekhez színazonos élzárókat és hátfalat kínálunk. A komplett kiszolgálás érdekében egyéb lapféleségeket, bútor szerelvényeket, ajtófrontokat is . CNC gépekkel felszerelt lapszabászat működik.


Egy 5m2-es műhely a bútorgyártásra lett kialakítva. Emellett Esztergomban egy barkácsboltot és egy .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések