Karácsonyi vászon anyag

Szezonnak megfelelő, minőségi pamut, pamut-poliészter anyagok , díszterítők, karácsonyi textilek, húsvéti textiláruk olcsó áron a Textilpont Méteráru Webáruház kínálatából. Nyomott mintás karácsonyi puplin. Taft, arany szállal tűzve, flitterrel.


Karácsonyi lakástextil. Keretezett képek, szalvétának, díszpárnának. Mikulás csizma, magassága cm.

Pamut vászon anyagok (mintás vásznak ):. Az általunk árusított pamut mintásvászon extra, 1-ban pamut alapanyagból készül. Az áru helye: Magyarország.


Rendelj Vaterafutárt országosan 4Ft-tól Új apróhirdetési kategóriák a Vaterán! Ingyenes és gyors hirdetésfeladás, közvetlen kapcsolatfelvétel! Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé . Kisült-e már a kalácsom ? Minden év legmeghittebb ünnepe a karácsony !

Hogy családjának örökké emlékezetes legyen , a kiegészítőkről se feledkezzen meg ! Lakása, bútorai díszítéséhez karácsonyi anyagok minden évben megújuló választékával várjuk ! Fenyőfák, csillagok, angyalok, zöld és piros csempészi az ünnepi hangulatot otthonunkban függönyök, terítők, párnák és ajándéktárgyak formájában. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Bővebb információért kattintson ide. Számtalan felhasználási területe van, mint pl.


Minőségi nyomott mintás és színes pamutvászon méteráruk népszerű tervezőktől , szerte a nagyvilágból. A foltvarrás, egyedi ruhák és használati tárgyak készítésének és a lakberendezés nélkülözhetetlen kellékei. Folyamatosan készleten lévő dekorvásznak, sötétítőfüggöny és vízlepergető asztalterítő anyagok. KARÁCSONYI DEKORVÁSZON 140cm széles 3. Egyedi méretre varrjuk!


Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Új, avatatlan vásznak kreatív célokra különböző karácsonyi mintával. Varrás előtt ajánlott kimosni. Szabadság Akciók keres olcsón online?


Ha lakástextil, akkor Skorpió Póló.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések