Impregnált rétegelt lemez

Széles választékkal várjuk Önt! Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak.


Tárolt változat Hasonló Csúszásmentes rétegelt lemez nyírfából.

Csak rendelésre hozzuk minden hétfőn Szolnokra szállítva! Sokoldalúbban felhasználható alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemezek (nyír, nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek. Ezek a különböző rétegelt lemezek lehetnek vízálló ragasztásúak, kültéri, ill. Nyír rétegelt lemez egyik oldalon csúszásmentes másik oldalon sima sötétbarna fenolfilm bevonattal. Ez a típus kiválóan használható nedves környezetben, esős helyen is!


A rétegelt lemez és az OSB alternatívái. Gyártanak normál kivitel mellett tűzálló, impregnált és tűzálló- impregnált lapokat.

Igaz, technikai tulajdonságaiban az OSB a rétegelt lemeznél számos esetben kedvezőbb értékeket mutat, de az eltérő felhasználási területek miatt mind a két termékcsaládnak meg van a saját piaca . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rétegelt lemez. A felület magas kopásállóságú fenolfilm bevonattal borított, mely a lemez egyik oldalán csúszásmentesített. Csúszásmentes rétegelt lemez , padlólemez, Többféle méretben, vastagságban kültérre beltérre egyaránt, akár erősen nedves helyen is használható. A fenolfilm színe gyártástechnológiai okok miatt változó . CSÚSZÁSMENTESÍTETT GIGANT RÉTEGELT LEMEZ. Felépítés: Nyír minden.


BB minőség tűgöcsök csiszolt. CC minőség csiszolatlan, dugózatlan göcsös. Natur felületű vízálló rétegelt lemez.


Nyír, bükk, vörösfenyő, thermowood és okume rétegelt lemezek , homlokzatokhoz , teherautó platókhoz, bútorokhoz. A csúszásmentesített rétegelt lemez fedő rétegei kopásálló bükkfából, a belső rétegek nyárfából készülnek. A külső réteg be van vonva nagyon kemény időjárás és kopásálló impregnáló anyaggal.


A kopásálló lemez két lapja nem egyforma, a felső résznek használt oldal csúszásmentesített felületű, a másik oldal teljesen . Sokoldalú alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemez ek ( nyír, nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek.

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. GL Fatelep Kft, bontott- és felülethibás rétegelt lemez lapok, valamint a sztenderd méretektől eltérő használt raklapok nagykereskedelme.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések