Hullámos tapéta

Modern hullámos tapéta az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Creation Woodn Stone fátyoltapéta faminta színes. New England fátyoltapéta fa vörös-barna.


Avenzio fátyoltapéta hullámos fehér. A tapéta nagyon szép, amikor felragasztják – de pár év után sajnos veszíthet szépségéből.

Lecserélni azonban egyelőre nem kell: hogyan tisztíthatjuk, javíthatjuk meg a tapétát ? Ahogyan a tapéta egyre idősebb lesz, elkezdhet szakadozni, lazábbá válhat, buborékok jelenhetnek meg alatta. Poszterek, fotótapéták óriási választéka! Tekintse meg készletünket! Modern és klasszikus tapéta , gyerektapéta vlies tapéta. Vászonkép és bordűr is kapható.


Selyem tapéták lehetnek a hordozó anyag szerint papírhátú, vagy vlies, növényi rost tartalmú gyapot hátú tapéták. A tapéta eleje lehet egy hullámos , kéthullámos mérsékelten vízálló.

Lehet háromhullámos vinyl bevonatú mosható, vagy súrolható falkárpit. Kérjen ragasztástechnikai tanácsot az üzlet vezetőjétől, mert ezek . A csíkos mintás tapéták kiválóak lehetnek arra, hogy használatukkal változtassunk a helyiség optikai térérzetén. Minőségi tapéták , amik hangulatot teremtenek. Mintha a hegyekben vagy a tengerparton lenne. Együtt létrehozhatjuk a saját világát tapéták segítségével.


Ha a gyapotszálakból készült cellulózhoz még gyapjúszálat is kevernek, akkor lesz a vlies tapéta gyapjúrostos. Ez a legmodernebb tapétatípus, amely nem csak számtalan előnyös tulajdonságával és könnyű kezelhetőségével tűnik ki, de egyben teljes mértékben környezetbarát is. Nem csak magában használják, de egyre . A glettelt lecsiszolt falfelületet alapozni kell mélyalapozóval, vagy a tapétaragasztó megfelelően higitott változatával. Az előkenés címszó alatt található a tapétaragasztó doboz oldalán a víz és a szárazanyag tartalom megfelelő keverési aránya. Az alapozás után meg kell várni, hogy a mélyalapozó beszívódjon a falakban . Egyéb - Tapéta , bordűr - Falburkolat, padlóburkolat - Építkezés, felújítás - Bútor, lakberendezés.


Személyesen átvehető a X. Postai feladás esetén 500Ftos okmánytartó henger . Méret:105m x 53cm (m 2). Anyag:papír alapú habos tapéta.

Illesztés:- Hullámos mintás tapéta.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések