Elektromos csomagtér nyitás utólag

Autó nyitás renault megane kulcs nélkül Opening car renault megane without key fun - Duration: 1:10. Automatikus csomagtér nyitás. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mik kellenek ahhoz, hogy utólagosan meg lehessen csinálni egy automatikus csomagtér nyitást. Itt egy video hogy mire gondolok. Hátha van itt vki , aki már próbálkozott ilyennel és tud segíteni.


Elektromos csomagtér nyitás.

Biztos másnak is megfogalmazódott már a fejében a gondolat, hogy néha jó lenne ha nem kellene a kulccsal bajlódni csomagtér nyitásakor. Sötétben nem találja az ember a kulcslyukat, stb stb. Mivel a riasztót úgyis deaktiválni kell, így az ember kezében már ott a távirányító, . Csomagtér nyitó motor, húzóCsomagtér nyitó húzó-motor.


Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi zárakhoz,riasztókhoz a csomagtér távirányítóval történő nyitására. Már csak az elektromos csomagtér ajtó nyitása hiányzik, de amint néztem nem lesz egyszerű. A vezető ülés mellett van egy kar.


Nem láttam a neten semmi ilyen dolgot hogy lehetne vásárolni mint pl az elektromos ablakokat megvettem és beszereltem a szerkezetét. Ki hogyan kezdene neki?

Bovden segítségével, riasztóról, központi zárról, vagy gombról működtetve kipattintja a csomagtér ajtónkat! Figyelem nem minden autóba beszerelhető! Olyan autók esetében ahol a csomagtér az ülés oldalán lévő karon keresztül bovdennel nyílik, ott semmi akadálya az automatizálásának! A többi autónál mind egyedileg . Maximális húzóerősség: ,5-5kg. Működési feszültség: 12V DC.


AUTÓRIASZTÓ KÖZPONTIZÁR centrálzár vezérléssel! Ugrókódos autó riasztó szett! Központizár modul AV-289AXKözpontizár modul Központizár modul db távirányítóval.


A készlet elektromos motor segítségével képes mozgatni a fojtószelepet, vagy e-gázas autóknál a gázpedált. Jó esetben van külső kulcsnyílás, amellyel közvetlenül (bár kicsit macerásabban) nyitható a csomagtartó , ha nincs, akkor csak a szerelő segíthet, akinek bizony bentről kell megközelítenie a rossz zárat. A mozgatómotor cseréjéhez le kell szerelni a csomagtérajtó kárpitját, lehúzni az elektromos csatlakozót, . Biztos vagy benne, hogy mechanikusan nyit , és az S betü nem egy elektromos kapcsolot mozgat?


Nekem a zárszerkezet visszahúzza nyitás után alaphelyzetbe a motort,nem kellett hozzá rugó. Utólag beépített bicskakulcsos központi záram van,annak csomagtér nyitó funkciójával nyitom,ehhez muszáj volt relé. Sima kapcsolóról működtetve teljesen fölösleges relézni,abban az esetben ha nem lényeg . Nekem is előjött az ominózus hiba a csomagtérnyitó gombbal.


Jelenleg hátsó ajtonn kell feltötlteni a csomagtartót. Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések