Csónak ponyva készítés

Hajóponyva készítés , javítás. Mivel ezek javítása komoly költséggel járhat, érdemes a károkat megelőzni. A hajóponyva segít tisztán tartani a hajója, csónakja fedélzetét, hogy ne kelljen minden alkalommal . Csónakok , hajók, egyéb vízi járművek. Kültéri és beltéri ponyvák, takaróponyvák méret utáni készítését és javítását vállaljuk. A megrendelő kérése szerint a készítés lehet, akár egyedi elképzelés vagy meglévő régi ponyva alapján is, tőlünk vásárolt, hozott vagy használt (amennyiben felhasználható) alapanyagból.


Legbüszkébbek az egyedi ötletek alapján készített ponyva termékeinre vagyunk. Nálunk első a vásárló, szinte bármi megvalósítható ponyva anyagból! Ponyva készítés , javítás, autóponyva, hajóponyva. Tevékenységi körünkbe már a kezdetek kezdetétől megtalálható a hajóponyva gyártás.


De komolyabb munkák elvállalásához feltétlen szükségünk volt egy nagyobb műhelyre is. A Dávid Ponyva Reklám Kft. Minden esetben UV stabil, az egyszerűbb PVC alapanyagtól a dekoratív nyári hajótextíliákig nagy színválasztékban.


Egyedi igények szerint. Kapcsolódó termékek: vitorlatakaró, kötéltartózsák, vitorlazsák, árnyékolók, . Később fokozatosan a nagyobb hajók balatoni elterjedésével azok ponyvamunkáinak készítésére tértünk át, . A téli takaróponyva jelentősen megvédi a hajó műszaki és esztétikai állapotát. Ahol a víz be tud folyni egy hajón, ott be is folyik.


Egyik nap megfagy, másnap felolva és ez megy egész télen. Nem utolsó sorban pedig megakadályozza hogy ősszel ráhulljanak . Hajó takaró készítés , varrás, hegesztés. UV- és vízálló ponyva szállításhoz is. Ha az áru nincsen raktáron, annak ára az aktuális beszerzési ártól és . Ponyvagyártás, ponyvakészítés Szekszárdon.


Vállaljuk reklámponyvák, takaró ponyvák, járműponyvák, térelválasztó függönyök illetve egyéni ponyvák gyártását. Féltve őrzött kincsének, hobbijának, biztonsága nagyon fontos számunkra is. Megoldást nyújtunk a szállító, takaróponyva készítésére és a hajtótest ponyvázásra is.


Hajó, csónak , vagy jacht ponyva készítése 8grammos PVC ponyvaanyagból . Minőségi szolgáltatást nyújtunk kedvező áron. Ponyvakészítés , ponyvajavítás, járműdekoráció. Hajójára rászabjuk az Önnek legideálisabb ponyvát, az legyen takaró ponyva , vagy akár sátor. A hajó tulajdonosa hobbiját tekintve horgász. Ez a horgászcsónak arra lett felkészítve, hogy akár a . Ponyva és felépítmény gyártás, dekorációs munkák, digitális nyomtatás.


Ponyva , ponyvakészítés - ponyva takarás, fedés - Ponyva , ponyvakészítés gyorsan, pontos határidőre, autó kamion, reklám ponyva. Omega Plast Vízijárművek - Horgászcsónak, motorcsónak, sport, túra és szabadidő hajó - kajak, kenu, vízibicikli - kiegészítők - tréler, utánfutó, kormányállás, takaróponyva.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések