Antikolt fenyőbútor

Méhviaszolt fenyőbútorok. Az ANTIKEA a magyarországi antik fenyőbútor - kereskedelem úttörője, több mint két évtizede foglalkozik fenyőbútorok , rusztikus bútorok forgalmazásával, gyártásával, felújításával. A természetes alapanyagokból készülő bútorok iránt egyre növekvő igényt az ANTIKEA páratlanul gazdag . Segítség:kínai vagy japán?


Megnevezés: Kiállítás képei.

LEÁRAZÁS: AZ Country CSALÁD:KOMÓDOK,SZEKRÉNYEK,ÁGYAK STB. AZ ENGEDMÉNY A KÉSZLET EREJÉIG TART! Minőségi, szép egyedi fenyőbútorok méretre, színre! XXL-es komód a megálmodott stílusban. Zoltánék egy szép nagy komódot képzeltek el a nappali szobájukba, antikolt felületkezeléssel, barna színben, egy lakberendezési oldalon látott stílusban.


Készletről, azonnal vihető bútorok143. Egyedi tervezésű bútor 452. Míves kidolgozással készült, tömör fenyő komó egy fiókkal és két ajtóval - antik hatása, kellemes hangulata azonnal elvarázsol!

Fenyőbútort keres a hálószobába,konyhába vagy más kiegészítőt szeretne? A fenyőbútor -ház kínálata: fenyő ágy, fenyő gyerekágy, fenyő asztal, fenyő szekrény vagy konyhabútor. Kiváló minőségű fenyőbútor ,kedvező áron,hozzáértő kiszolgálás!


Nyitva tartásunkat az ELÉRHETŐSÉG alatt találja! Katalógus Bútorok Polcok Kiegészítők. Különleges bútorok, polcok , kis szekrények,fogasok, és még nagyon sok kiegészítő amivel az otthonába varázsolhatja a Vintage stílust. FESTETT POLCOS SZEKRÉNY.


Termék helye: Balatonfüred. Finom stílus és nagyszerű arányok teszik igazán elegánssá ezeket a bútorokat, méretei a mai kor követelményeinek megfelelően vannak kialakítva. Az igényes otthon nem megfizethetetlen!


Felújított antik fenyőbútorainkhoz kínálunk angol, spanyol és francia bútörszöveteket, függönyanyagokat és természetesen a hozzájuk illő tapétákat. Szolgáltatásunkhoz tartozik a kiválasztott anyagokból megtervezett függönyök és egyéb textil kiegészítők varrása. Felület kezelés: lakkozott: pácolt, lakozott: antikolt : 3. Megrendeléskor az ár az aktuális MNB középárfolyam alapján kerül végelegesítésre. Tevékenységi körünkbe tartozik minden típusú nappali-, hálószoba- és egyéb fenyőbútor értékesítése.


Fenyőbútor kínálatunk a szépség és tartósság innovatív köntösben történő megvalósítását nyújtja Önnek.

Amennyiben minőségi fenyőbútort szeretne otthonába, forduljon hozzánk bizalommal! Az egyedi szépségű népi fenyő , tömörfa emeletes ágyak és galériaágyak erdei fenyőből készülnek, melyek forma és méret kialakítása teljesen a személyre szabott igényeknek megfelelően történik. A gyerekszoba bútorok felületkezelés megoldása lehet pácolt-lakkozott, viaszolt, olajozott, festett bútor vagy akár antikolt is.


Dohányzó asztal antikolt , 1cm. Enterieur Exkluzív karfás szék cm. Antikolt fenyő színben. Ft utolsó darab 180x200: 98.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések