Ytong habarcsszükséglet

Kétoldalt vakolt falazat esetén. YTONG hőszigetelő falazóhabarcs esetén. Kész habarcs (l) × = szárazanyag szükséglet (l). Ytong – Ytong Válaszfalelemek.


Felhasználási területek: Belső, nem teherhordó térelválasztó falak építésére alkalmazható. Repedésmentes faltábla méretek statikai számítás szerint! Teherhordó, vázkitöltő és válaszfalak építéséhez, nagyszilárdságú falak készítéséhez. Passzívház-fal szerkezet.


Hosszú igazgatási idô weber 8KPS. Ideális megol- dás meglévő épületek felújításá- hoz, bővítéséhez és ráépítéséhez is. MSZ EN 998-szerint M8-T vékonyrétegű falazóhabarcs.


A Vékonyágyas falazó ragasztó egy nedvesség hatására kikeményedő, poliuretán hab alapú termék. Habarcsok, vakolatok és kiegészítőik kategóriában. A leesô, elszennyezôdött habarcsot újra felhasználni tilos! Lefoglalom és átveszem az én. Egyedülálló kialakítás: Az egyedülálló nútféderes és megfogóhornyos kialakítása különleges építéstechnikai előnyöket és és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít.


Egyértelműen és számolás nélkül is a gipszkarton lényegesen olcsóbb. Ezt a terméket a Fóti és Budakeszi telephelyeinken egyaránt forgalmazzuk! Csak megrendelésre, gyárból történő kiszállítással! Megnevezés, leírás, Egység, Ár , Ajánlat kérés. Gyors építés, kiváló hőszigetelés.


Hány darabra van szüksége családi háza építéséhez? PLANITOP 4BETONJAVÍTÓ HABARCS 1-40MM. A nútféderes elemek alkalmazása esetén az állóhézagok illesztése habarcs kitöltés nélkül is készülhet.


A megfogóhorony praktikus és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések