Térburkoló kövek

A betonEPAG térköveket modern, automata berendezéssel gyártjuk, garantálva burkolóköveink magas minőségét. A hagyományos ipari formák mellett folyamatosan bővül decor térkő választékunk, amelyre egyre nagyobb keresletet mutatnak az igényes kertépítők. A látszó felület színeinek melírozása . Térburkoló kövek az antikolt térkövektől a minimal design lapokig.


Válasszon, és kérjen kedvező árat!

A térburkoló kövek előre gyártott betonelemek. A viacolor térkövek gyártása gondosan ellenőrzött körülmények között történik, térkőgyártó üzemünkben. Az így készült, nagy nyomóerővel összepréselt viacolor térkő szilár fagyálló, méretpontos.


Helyszíni betonozáskor, az építési területen, sosem lehet olyan homogén . A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá. A TEATRUM térkő finomszórt felülete visszafogott, időtlen eleganciát sugároz. Tiszta udvar, rendes ház – szokták mondani.


Egy szépen kialakított kocsibejáró, vagy egy hangulatos kis teraszszerű hely, sokat dobhat az ingatlan értékén, miközben kellemes környezetben töltheti szabad idejét.

Leier Kaiserstein CASTRUM antik térkő. Elsőosztályú térkövek, betontermékek. Szín: — Kérjük válasszon! Combination of product variants is not available.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A megtekintéshez Adobe Flash Player szükséges! Viacolor burkolatok, járdalapok, támfal elemek.


Beton térkő burkolatra cserélné a beton járdát? Vagy a térkövek segítségével a kocsibejárót szeretné burkolni? Térkő burkolatra vágyik? Minőségi térkövek gyártása és kereskedelme.


ANGALÉT Tüzelő és építőanyag kereskedelem. Folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat. Természetes térburkoló kövek.


Az ARCO burkolókőből készített burkolat hullámai harmonikusan simulnak a zöldfelületekhez, valamint a különböző vonalvezetésű függőleges szerkezetekhez egyaránt. A különböző színek kombinálásával különleges felületek, hatások alakíthatók ki, .

Holding A Frühwald Holding jelenleg üzemből áll és európai országra terjed ki: Magyarország, Németország, Románia, Horvátország és Ausztria. Ezt a sikeres és következetes cégnövekedést év fejlődéstörténete biztosíto a, amelyet a kimagasló minőség, a folyamatos újítás, az újabb és újabb vállalkozási területek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések