Szőnyeg vatera

Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Hatalmas régi csodaszép mintázatú szőnyeg ! Termék helye: Szerencs. Régi kézi csomózású szőnyeg 1ft nmá! Kész szőnyegek méretre vághatóan a Vatera aukcióin!


Vásárolja meg méterre a legjobb áron az otthonába leginkább illő szőnyeget online aukcióinkon!

Ingyenes hirdetések a Jófogás. Eladó használt kézi csomózású gyapjú szőnyegek ! Weboldalamon olcsó áron válogathat gyönyörű,különleges kézi csomózású gyapjú szőnyeg kínálatomból melyek között meg található a modern és antik szőnyegek is. Nálam alkudni kötelező!


Szállító partnereink a Vatera részére lealkudott, kedvezményes árakon szállítják csomagjaidat. PAZAR NAGY GYAPJÚ PERZSA PERSIA KHAN SZŐNYEG - Vatera. Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Van-e merszünk összefogni és szembeszállni a Vatera és Teszvesz önkényes sarcával - PROHARDVER!


Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren.

Szerintem a Vatera számára inkább az eladó az ügyfél, ő fizeti a jutalékot, te semennyire se számítasz. A garnitúrához ajándékba adunk egy világoskék - drapp csíkos egyáltalán nem használt gyapjúszőnyeget. Nem a garnitúra része, de azért illik hozzá színben. Jelige: majd ha a Vatera legalább kuruttyol, hogy nincs mentve.


A szőnyeg Vatera , a lámpa szintén Möbelkunst, a székek Antik Sziget, a dekorok HM Home, Vivre és saját darabok: khallnappali copy. Amúgy az összes széket és azokat a régi bútorokat, amiket nem festettem le, lekezeltem lenolajkencével, hogy szép színük és fényük . Highlights info row image. Ezen a hirdetésen csak én nevettem fel hangosan?


Szőnyeg - és padlóbolt. GYÁRI db-os szőnyeg mx5-be :D. Nekem jobban bejött a Vatera mint a teszvesz.


Osman Hamdi Bey was an Ottoman statesman, intellectual, art expert and also a prominent and pioneering Turkish painter. He was the founder of Istanbul Archaeology Museums and of İstanbul . Ha hosszú távban gondolkodunk, azt javaslom hogy merjetek áldozni egy gyönyörű szőnyegre. A bátrak és ügyesek böngészhetnek a Vatera és hasonló oldalakon.


A vatera addig eljutott ( fejlődhetne még ) hogy mint eladó be tudod jelölni hogy a vevő fizetett és az eladó küldte.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések