Ragasztható strasszkő

MaxBrilliance vasalható, ragasztható , varrható strassz kristályok. Strassz minták és strassz ékszerek. Ragasztható vagy vasalható kristálykövet válasszak? Lehet a kristályokkal menyasszonyi ruhákat díszíteni?


Mi a különbség a resin és a ragasztható kristály között . A kristálykövek évesnél kisebb gyermek kezébe ne kerüljenek, mert lenyelheti!

RAGASZTHATÓ STRASSZKÖVEK. Dekorációs strassz, pillangós szett, türkiz és fehér gyöngyház. Kívánságlistára teszem. SS(mm) ragasztható kristály. SÖTÉTBEN VILÁGÍTÓ AKRILFESTÉK ÉS KŐ.


FÚJÓS FILCTOLL KÉSZLET. Sizzix vágó és domborítógép . Feldobnád a szürke hétköznapokat, vagy kedvenc, de régi kinézetű tárgyaidat? Mutasd meg egyéniségedet stílusos strasszkövekkel, variáld a színeket, vigyél csillogást mindenhova!

HÁROMSZÖG ALAKÚ STRASSZ. Már csak csomag maradt! Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: Ft - Dekorálj velünk!


Ezek a strasszok szép kiegészítői lehetnek mindenféle kreatív munkának ! Varázsolja újjá varrható, ragasztható strasszok segítségével ! Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Crystal AB Zodiac ragasztható lapos aljú strasszkő. Küldd el egy barátodnak!


Ruhára,cipőre ragasztható ,hologramos strasszkő olcsón. Ruhára vasalható kristályok is kaphatóak különböző színekben. Egy lapon 1színes, öntapadós strasszkövet találsz, melyekkel a legunalmasabb megjelenésű laptopot, telefont . Vedd meg a TeszVeszen egyszerűen, akár regisztráció nélkül: Ft - Dekorálj velünk! Kellék, alapanyag - Kézimunka - Kreatív hobbi - Kortárs és kézműves alkotás. A gyöngy mérete: Ø mm.


Az ár db strasszkőre vonatkozik. Ehhez a termékhez még nem írtak véleményt. Legyen bárki a legtehetségesebb cosplayer, néha azért a legképzettebb varrómesterek is készítenek egyszerűbb jelmezeket vásárolt ruhából.


Pár perc alatt elkészítheted egy sablon segítségével a saját vasalható, vagy ragasztható strassz mintádat.

Swarovski Elements kristály közül lehet választani. Kedvező áron, alacsony postaköltséggel, országosan. Most egy olyan terméket ajánlok figyelmedbe, amit a híres Snazaroo arcfestékeket forgalmazó cégektől tudsz beszerezni. Ezek a Snazaroo strasszkövek nagyobb méretűek, mint a műköröm díszítésre gyártott strasszok.


Akril strasszkő , foglalható, ragasztható , Akril strasszkő , foglalható, ragasztható , Rainbowbead wholesale. Hogy mire használhatod? Kis- és nagykereskedésünk kreatív hobby terméket, egyedi fa fürdőszobai kiegészítőket, iskolaszereket kínál egyéni vásárlóknak, és viszonteladóknak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések