Parfümös üveg

Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Kis mennyiségben is rendelhető!


Raktárkészlet (Fő raktár) 6db.

Mennyiségtől függően lehet megoldás erre az úgy nevezett kisfújós amibe aparfümös topicon szoktunk kisebb mennyiségű parfümöt venni mert abba át lehet önteni a parfümöt vagy átfújni. Kis henger alakú, üvegből van és kivül műanyag borítása is van és kupakja. Pont most kinlódok mert nekem van . DAVID parfümös üveg , ml. Parfümös üveg , pumpás porlasztóval és kupakkal. Gyönyörű üveg flakonok, melyeket például parfümök tárolásához vagy dekorációként használhat.


Texturált mintájú, kőkerámia parfümös üveg textilből és műanyagból készült pumpával. Forradalmi, kompakt és praktikus parfümös üveg , mely csupán akkora, mint egy rúzs!

Töltse meg az egyedülálló technológiának köszönhetően a kedvenc illatával, hogy mindig magával hordhassa azt! Ezt az intelligens parfümös üveget , mely kicsi, praktikus és könnyen hordozható, biztosan minden modern nő kedvelni . Ebből négy az üvegek aljára gravíroz, míg az ötödik a LOT számot jelöli a parfümös dobozra. Minden jelölési feladatot a PC-ről felügyelnek. A szoftver felismeri a jelölendő terméket és automatikusan kiválasztja a termékadatokat.


Minden adatot kiküld a lézereknek az üveg aljának és dobozának gravírozásához. Hasonlítsa össze az árakat! További ötletek a következővel kapcsolatban: Vintage parfümös üvegek és ÁFONYAVÖRÖS ÜVEG.


Kimért Parfüm Webáruház. Vedd meg a TeszVeszen egyszerűen, akár regisztráció nélkül: Ft - Utántölthető parfümös üveg Parfüm. Egyéb parfüm, illat - Parfüm, illat - Szépségápolás, drogéria - Egészség, szépségápolás. Olyan volt, mint egy megrögzött alkoholista, ha pálinkás üveget tart a kezében. Egy selyempapírba csomagolt, félig használt ibolyaszappan, egy gyöngyház nyelű fésű, hajsütővas, a hosszú állásban megkásásodott púder, kicsike parfümös üveg és pirosító került elő a dobozból.


A legfenekéről egy megsárgult csipkegallér, . Már csukta volna be a szekrényke tükrös ajtaját amikor a szemét megütötte egy gyanúsan ismerős formájú parfümös üveg. Ez ugyanolyan parfüm volt, mint amit Lillith használt. Megpróbálta visszarakni az üveget .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések