Ház vakolat színek

A kiválasztott szín kódját a kép melletti kis négyzetben találja. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől ! Eleged van a sok színes , élénk, tarka-barka épületből? Valami nyugodt, elegáns színhatást szeretnél, amire vagy akár év múlva is jó ránézni?


Válasszd a fehér és a szürke szín kombinációját.

Mutatok rá pár példát – szürke-fehér házak : Fehér vakolat , szürke tetővel, garázsajtóval, ablakkal: szürke-fehér ház. TÖBB, MINT VONZÓ KÜLSŐ. A páratlanul gazdag színválaszték és a vékonyvakolatok számtalan felületi struktúrája minden homlokzat esetében garantálja az egyedi arculatot. Kérem válasszon festendő épületet, és a palettáról választva, mutasson a festendő felületre!


A VARIO színkártya főbb színcsaládjai. A részletes megtekintéshez kattintson a kockákra. Más szempontok szerint kell dönteni, ha családi házat színezünk , megint mást kell figyelembe venni, ha egy kisebb üzletet.


Ez utóbbinál a szín kifejezetten figyelemfelkeltő is lehet.

Azzal is szűkül a kör, ha hőszigetelő rendszerre kerül a szín. Bár kevesen tudják, ilyen esetekben nem szabad nagyon sötét vakolatszínt. Az egyes épületrészek kiemelésére, a vakolt homlokzat megtörésére általában kő vagy faburkolatokat alkalmaznak, és az utóbbi időben megjelentek a különféle üveg-, fém- vagy műanyag homlokzatburkoló anyagok is. Homlokzati vakolat színek - Revco Felhívjuk a figyelmet arra hogy a honlapon található színminták tájékoztató jellegűek, nem tükrözik a valós környezetben.


Homeinfo - Így válasszunk vakolat színt , mire ügyeljünk a homlokzat színének kiválasztása előtt. Hőszigetelő rendszerek Lábazati hőszigetelő rendszerek Rendszer kiegészítő, tartozék Vakolatok , festékek Szigetelő anyagok Ablakpárkányok Ragasztók Tető- és Építési fóliák Gipszkarton és tartozékai Zsindelyek STEGU falburkolatok Vízszigetelés. Kültér, Festés, Kis színes.


Egy ház építése, vagy felújítása során a egyik legizgalmasabb pillanat az, amikor a homlokzatra felkerül a legutolsó réteg, azaz a színes vakolat , vagy a színes homlokzati festék. Homlokzati Lábazati vakolatok , Trilak, Revco, Polifarbe Policolor szinező vakolat árlista. Nanopor színes homlokzat. Figyelmeztetés: a monitor beállításától függően az itt ábrázolt. Hatalmas felület, amelynek színe , állapota komoly befolyással bír környezete életminőségére.


Míg a szürke, omladozó vakolat igénytelenséget, depressziót sugall, egy élénk színben pompázó homlokzat erőt és vidámságot áraszt. Ez az idő azonban már régen a múlté. Ha most kezd hozzá az építkezéshez, vagy családi háza felújításához, akkor ma már színek és árnyalatok sokasága közül választhat.


A legnagyobb vakolatgyártók.

Káli-vízüveg kötôanyagú, kiváló páraáteresztô képességű színes vékonyvakolat. Ideális befejezô rétege a felújító vakolatoknak és a Star - Ásványi homlokzati hôszigetelô rendszernek. Kiváló páraáteresztô és víztaszító hatású.


Baumit SilikatTop vakolat. Digitális színkollekciók. A Caparol színek digitális (RGB, CMYK) értékeinek letöltése.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések