Gumis aljú szőnyeg

Kültéri gumis lábtörlő 90x1cm. Durva szálú, érdes, nagy méretű kültéri gumis lábtörlő, szőnyeg. A színek készlettől függően változhatnak! Ft irány a bolt csabazar.


Ahogy Önnek praktikusabb! Karát szennyfogó szőnyeg minőségét mindazok ismerik, akik láttak már bérlábtörlőt.

Ha kőre, vagy parkettára terítjük, a sima aljú hátlap is megfelel, de a szőnyeget az un. A kültéri lábtörlők, gumiszőnyegek elsődleges feladata a nagyobb szennyeződések, sárdarabok leválasztása a cipőkről. A szőnyegek megfelelő aljának kiválasztása a szőnyeg csúszkálásának meggátlásában és szintén a tartósság szempontjából lehet mérvadó.


Szőnyeg , gumis aljú Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Az aljak közül kiemelhető a nitril . Több ár- és minőségi kategóriában, beltérre és kültérre egyaránt kínálunk szennyfogó szőnyegeket , lábtörlőket, amelyek a vizes, latyakos időben megkönnyítik a fogadóterek tisztán tartását, és csökkentik a balesetveszélyt is. A forgalmasabb bejáratokhoz is ajánlott, igényes megjelenésű WashClean modellünk pedig . Vidám mintázattal ellátott, strapabíró, könnyen karbantartható, mosható szőnyegek alkotják a Kitchen kollekciót, melyet konyhai használatra ajánlunk.


A lábtörlő nem csak megfogja, hanem átmenetileg tárolja is szennyeződést.

A bejáratoknál csökkenti az elcsúszás veszélyét is, valamint növeli az épület esztétikai megjelenést. Termék összehasonlítás (0). Erős szálakból álló, rugalmas anyagból készült beltéri lábtörlőink segítenek eltávolítani a sarat a cipődről, bakancsodról, ezzel járulva hozzá a padló többi részének tisztán tartásához. Nejlon, kókuszrost, gumi és egyéb tartós anyagokból készült lábtörlőink többféle méretben kaphatók, hogy biztosan megfeleljenek házad . Olcsó eladó új és használt gumi aljú szőnyeg.


Olcsó Gumi Aljú Szőnyeg Akciós szőnyegek, gumiszőnyeg akár házhozszállítással is! Szállítási idő: 2-munkanap. Szennyfogó szőnyeg vagy nagyméretű lábtörlő kis és közepes forgalmú bejáratokhoz, kültérre.


Szeretnénk oda szőnyeget venni, valami rongyszőnyeg féleséget, de nagyon félek, hogy hatalmasakat fogunk rajta zakózni, főleg a kanyarban. A tapadós aljú szőnyeg nem túl drága? Ez egy gumis anyaggal bevont háó, amit méretre tudsz vágni, tökéletesen megszünteti a csúszást! Ipari, álláskönnyítő gumiszőnyeg, természetes gumiból minden típusú ipari környezetbe, olajos, nedves területre.


Lyukacsos szerkezete a kisebb hulladékot és a folyadékot a szőnyeg alá gyűjti. Bordázott aljú kivitel, mely száraz és tiszta munkakörnyezetet biztosít. Piros színben is kapható, mely kiválóan . Csúszásgátló szőnyegalátétek, melyek magakadályozzák a szőnyeg elmozdulását.


Vásároljon online: JYSK. Mömax- kiváló bútorok,- nagy választék,- jó árak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések