Fa gerenda m3 ár

FENYŐ FŰRÉSZÁRU árlista. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Mennyiség: Fenyő fűrészáru zsaludeszka 5m. Számolja ki azonnal mennyibe kerül nálunk a fűrészáru amire szüksége van.


Zsaludeszka kiárusítás!

Kiváló minőségű szlovák luc fenyő fűrészáru - a feldolgozás során ügyelnek a fa mérettartására és a pontos feldolgozásra. Székely Fatelep Budapest XVI kerület. Cégünk egyedi , illetve extra keresztmetszetű és hosszúságú lucfenyő fűrészáru forgalmazásával is foglalkozik.


Extra keresztmetszetű és hosszúságú faanyagok. A faanyagokat kérheti gyalulva és impregnálva is. Ehhez nem kell mást tennie mint a méret kiválasztása után az adott jelölő négyzetet kiválasztania és a kért szolgáltatás rögtön hozzáadódik a termék árához.


Lehetőség van a választott termékek áztatásaára. Faanyag térfogata összesen: m3.

Gerenda -palló, – m, 74. Pala léc, – m, 190. Luc és vörösfenyő fűrészárut kínálunk Szlovákiából, egyenesen a gyártótól. Körfűrésszel vágott, szép faanyag.


A szállításról mi gondoskodunk. További kiegészítők is kaphatók kedvező áron : OSB lap, lambéria, hajópadló, gipszkarton, tetőfólia, szögek, csavarok …. Deszka, tetöléc, gerenda , palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Fenyő építési gerenda és palló, friss vagy légszáraz. Tetőszerkezetek, faházak készítéséhez.


Kérjük küldje el számunkra a méreteket és a mennyiséget beárazzuk. Sokat segít a fa gerenda minőségének megtartásában ha legalább 20mm vastag a hézagléc és a hézagléceket legalább méterenként érdemes tenni. A vételár tartalmazza a teljesítmény nyilatkozat is.


Fenyő fűrészáru nagykereskedelem, kapható bramac léc, tetőléc, deszka, palló, gerenda , szarufa rakat és kamion tételben. Az ár számításakor legyünk figyelmesek a méter- milliméter átváltásra, mert hibás adatok esetén brutális eredmények adódhatnak. A vastagság megadásakor bánjunk óvatosan az adatokkal, mert az akác terhelhetősége szinte korlátlan, de a zsebünké véges.

Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Bramac tetőléc fm 5cmx2cm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések