Awab bilincs szalag

CRA pántszalag awab bilincs ,awabilincs ,rozsdamentes bilincs, szerelőbilincs , szerelőszalag,pántszallag,csőbilincs. Ez a leggyakrabban használt bilincs fajta. Lekerekített szélekkel így nem sérti fel a tömlőt.


Anyag: W- Horganyzott szénacél. Műszaki leírás: A szalag belül sima, szélei lekerekítettek.

Tovább a termék adatlapjára. Bilicsek alatt elsősorban a tömlőbilincseket értjük, régen AWAB bilincsnek neveztük! Ugrás a(z) NORMETTA szalagrendszerek részhez - Folytonos szalag - bilincs rendszer (SKF szalag néven is ismert). Tárolt változat Hasonló ABA.


Vásárlás: Szorítóbilincs árak, eladó Szorítóbilincsek. Akciós Szorítóbilincs ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Szorítóbilincs termékek, Szorítóbilincs márkák.

AWA ( AWAB ) BILINCS KÉSZLET 8MM. Nélkülözhetetlen az üzemanyag-, és hűtőrendszer javításakor, vagy a kipufogó ideiglenes rögzítésére. Slaghoz, tömlőhöz AWAB bilincs jellegű tömlőbilincs, szorító csavarral beállítható a szükséges méretre. Méret: mm széles, mm . AWA - bilincs ( tömlőbilincs ), lekerekített szélű szalagból, a rögzített alkatrészek sérüléseinek elkerülése érdekében. A termékcsalád 6mm csőátmérőig féle méretben kapható.


Ez a méret db-os csomagokban rendelhető. A feltüntetett ár db-ra vonatkozik. Visit Fabory and purchase Arozsdamentes acél tömlőszorító bilincsek products for quality and convenience. Eredeti svéd ABA bilincs. Az acélszalag egy speciális alu-cink ötvözettel van bevonva, amely a hagyományos tüzihorganyzáshoz képest háromszoros korrózióvédelmet biztosít.


A szalag sima belseje, és lekerekített széle nem károsítja a tömlő külsejét. Super Klem – Széles tömlőbilincs. Kétszeresen horganyzott, széles . Extol craft AWAB rendszerű bilincs horganyzott ház, szalag és csavaraz ár egy csomagra vonatkozik, csomag darab.


Szállítási idő: Raktáron. Az új generációs ABA NOVA csőszorító bilincsek új tervezésű csavarháza úgy van elhelyezve, hogy a nagy szorítóerőt egyenletesebben ossza szét, és a kijövő szalag biztonságosabban irányítható legyen.

A rövid csavarházfoglalat is optimális kontaktnyomá. Nyomás alatti, vagy nyomás nélküli, fém, vagy műanyag csövek, tömlők, összekötésére, rögzítésére vagy lefogására szolgáló bilincsek , szorító fülek, bilincsszorítású gumimandzsetták, „o”-gyűrű tömítésű műanyag gyorscsatlakozók üzemanyagok, gázok, folyadékok csővezetékeihez, kábelvédő hullámos falú gégecsövek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések