Audi a4 díszléc

Karosszéria alkatrészekhez jármű választása. Keresek: Keresek: Suzuki Grand Vitara díszléc. Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc.


Renault Laguna jobb első diszléc , 1. Győr-Moson-Sopron, Szil.

Kiszállítás folyamatban. Audi díszléc alkatrész. Gödöllő,Hatvan, Budapest . Első, Hátsó , Autóalkatrész webáruház, zsu. AUDI AAvant (8D B5) 1. Termékkeresés típus, termékcsoport és cikkszám alapján.


Anyaga: rozsdamentes acél. A felirat, ill a minta dombornyomott.

Az ár egy szettre (4db) vonatkozik! Szállítási, és átvételi opciókról bővebben ide kattintva tájékozódhat. PVC-ből készült oldalvédő díszcsík, fekete színben. Hajlékony, ellenálló anyag.


Poliuretánból készült oldalvédő díszcsík, fekete színben. Kistarcsáról Szolnokra , M,4-es út viszonylag egyenletes tempóval,legtöbbször tempomattal. Ez a napi átlag számláló,és kb km.


B-hoz vásároltam alu- diszlécet az ajtókra, meg a műszerfalra. Méretpontos krómozott műanyag műszerfal karika szett. Akár, több ezer bontott és új autóalkatrész közül választhat.


Gyári díszléc , alumínium. Bm Ecoupe küszöb diszléc eladó: Csak párban. Olcsó eladó új és használt audi aajtó díszléc. Akciós díszlécek akár házhozszállítással is! Mennyi a tempomat kar az alsó lemezzel?


A kerékjárat műanyag dobbetétei mögött felgyűlő dzsuva belülről kezdi rohasztani a sárvédőket, és a díszléceknél is hasonló a helyzet.

Csomagtértálca mellé Lábtálca, vagy Ajtóvédõ díszléc , vagy Kartámasz, valamint db Csomagtértálca vásárlásakor az olcsóbb terméket KEDVEZMÉNNYEL ADJUK! Ajánlatunk kiskereskedelmi árból érvényes. Használja ki a lehetõséget!


Lepje meg magát és hozzátartozóját, barátját ezen hasznos kiegészítõkkel. MŰANYAG FELSZERELÉSI CIKKEK széles választékban. A képek (és a távolság) nem adja vissza, de az oldalt futó díszlécek egyre inkább kezdenek elfáradni, kavicsfelverődések, lakklepattogzódások főleg a lökhárítót és a tetőt tépázták, a szürke szín ilyen szempontból . Az árak tájékoztató jellegű bruttó fogyasztói árak, amelyek a tartozékok esetében nem tartalmazzák a szerelési és fényezési költségeket, és az egyes .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések