Üveg sín

Terráriumsínek, parafa terráriumhátterek, úszó teknősszigetek, és más felszerelések. Gyártó: Válassza ki a gyártót. Kilincs, zár, lakat, széf, faház, kulcs, bútor és konyha kiegészítő, ajtózár, zárbetét, postaláda, széf, fogantyú, gomb, alu létra, alumínium létra, mosogató. Alu-eloxált fedéllel 6m-ben!


Saválló szálcsiszolt, 3m. Tekintse meg termékünket webshopunkban ITT.

P0 8Pés 8Pzuhanykabin üvegrögzítő sín. Alkalmazható minden egyedi gyártású, keret nélküli zuhanykabinban vagy beltérben, edzett vagy ragasztott üveggel. Az üvegező sín szerelése történhet falsíkra vagy falba . A tolóajtó szerkezete oldalfalra felszerelhető bontaacut. Nagy segítségre lenne szükségem.


Terráriumot készítünk, és sehol nem találunk Budapesten ÜVEGSÍNT! Ha valaki nem tudná miről beszélek, tudjátok az az, ami régen a vitrinszekrényekben volt, amine elcsúsztatható a két üveglap egymás mögé. Egy sima műanyag sín , aminek vájata van.

Közvetlenül a mennyezet alá vagy a falra is rögzíthető. Az RS 1Syncro tartalmaz egy kötelet és egy fordító görgőt a kétszárnyú ajtók egyidejű kinyitásához. A szerelvények lehetővé teszik az üveg alsó élének maximális védelmet és hatékony tömítését. Az ajtósínek megkönnyítik a különösen nagy teherbírású és széles ajtók beszerelését.


Betörésbiztos ajtó beépített zárral. A masszív alapsíneket 1milliméterenként váltakozva, csavarokkal rögzítik az . Az akváriumok és terráriumok üveg csúszótetős takarásához, terráriumok csúszóajtós megoldásához nélkülözhetetlen műanyag, áttetsző üvegsín. Használatával eltolható üvegtetőt készíthetünk az akváriumra.


Méretre vágható, két üveglap befogadására alkalmas! A sín könnyedén vágható fűrésszel, szikével. TE- üveg tolóajtó,alsó sín 2m. Alapár , mértékegységenként ÁFA nélkül.


Vásárláshoz jelentkezzen be. Mérete miatt a sínt egész szálban futárszolgálattal nem tudjuk elküldeni! Ha a sínt méretre vághatjuk (max. 2cm!), akkor akár futárszolgálattal is el tudjuk küldeni.


Ez esetben a szükséges méretet a megjegyzésbe kérjük feltüntetni! Ha mindenképpen egész szálra van szüksége, akkor a kókai telephelyünkön veheti át, .

Forgáspontok, üvegmegfogók, rögzítő sínek , s természetesen az egyik legkülönlegesebb anyag, az üveg , s mi máris keretet adtunk az elképzelésnek. Az előadáson ügyvezetőnk, Kállai Ernő úr a különböző üvegfajtákról mesél. Float üveg - s én gondolatban mindent látok, mi a float üvegből készült ajtóm mögött . Töltse le ezt a képet és sok más stock fotót, képet és vektorgrafikát akár már $1-ért! Kedvezményes árú előfizetési csomagok.


Kínál Vw bogár lejáró üveg sín bal-jobb: Az ár db-ra vonatkozik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések