Samott lap

Alkalmazási hőmérséklet. C Hőtágulás ( lineáris):. Alumínium-oxid tartalom 1, vízfelvétel , tűzállóképesse. N2-samott 25x15x2. Kiváló hőállóság, jó ár-érték.

Samott lap FFilletve FFpizzakemencékbe. Tűzálló samott idomok: cserépkályhához, kandallóhoz, hordozható- illetve előregyártott tűzterekhez, kályhákhoz, kemencékhez, ipari kemencékhez. Standard termékek azonnali (akár 1-napos) házhozszállítással vagy nagyszériás egyedi formák külön megrendeléssel.


A samott -tégla fatüzelésű berendezések építéséhez ideális, optimális hőtárolást és hosszú élettartamot biztosít. A BARATH jelű samott téglák száraz préselési eljárással készülnek. A szárazon préselt termékek előnye a sima, különösen sík felül.


Cserépkályha építőanyagok, téglák, samott anyagok , samott habarcs, kályhához és kemencéhez egyaránt.

Frissen vásárolt házunkhoz adtak bónusznak néhány leamortizált vaskályhát. Megizzadtam, mire kicipeltem őket és tervezgettem, hogy fémhulladékként értékesítem. Sajnos szétbontva kiderült, a kályhák tömegének százalékát a samott tégla alkotja. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.


Fatüzelésű kandalló és kályha,biokandalló,légfűtéses kandallóbetétek, vizteres kandallókályhák. Kemence sütőlap 300x300x50mm. Kályhás samott termékcsalád. Barath minőségű termékek - kandallók, tűzhelyek építéshez.


De azért nem minden cement tűzálló. Kandalló és cserépkályha építés fontos alapanyagai. Csak az aluminát cement ill a fehércement. Viszont a cementet és betont ne mossuk össze. Normál portland cementtel és majd mindig kaviccsal készült beton tuti nem tűzálló.


A tűzálló adalékból (samottszemcse ) és portland cementből készült . Tűzálló falazóanyag kemencék, kályhák tűzterének kialakításához.

Falazásához agyag- vagy samotthabarcsot alkalmazhatunk. A samott lap a kemencék talajának kialakítására alkalmas tűzálló lap, amivel a nagy méretpontosság miatt fuga nélkül megfelelősütőfelület alakítható ki. A kemencében való elhelyezése agyaghabarcsba történik. Quickboard samott lap 660x296xmm. Ha arra adjuk a fejünket, hogy építünk vagy építtetünk egy kandallót, cserépkályhát, kemencét, grillezőt vagy egy örökéletű kerti sütőt akkor szükségünk lesz speciális tűzálló, azaz samott téglára.


Bontott samott téglák helyett vásároljon kedvező áron új samott téglákat, akár ingyenes kiszállítással is. Tégla, falazóelem - Építőanyag, szigetelés - Építkezés, felújítás - Bútor, lakberendezés. A Rath Hungária terméket forgalmazzuk aki tűzálló technológiával foglalkozik több tíz éve.


A kínálatunkban megtalálhatóak samottéglák, tűzálló szigetelések, tűzálló habarcsok, kályhafugázók és minden ami a kályha illetve a kandalló építéséhez hozzá tartozik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések