Porotherm 38 k ár

Porotherm K Okostégla. Méretek: 44x25x2cm. Kiszállítás:az ár tartalmazza a szállítási költséget BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN és Pilisvörösvár km-es körzetében teli autónyi . Hogyan spórolhatok a legtöbbet?


Mennyit rendeljek belőle?

Azonnali válaszok szakértőktől. Téglafalának -kal jobb hőszigetelésével . Szabolcs- Szatmár-Bereg, Rétközberencs. Teljes megoldást nyújtanak a hőszigetelés tekintetében! Ingyenes házhozszállítás. INGYENES kiszállítás az ország területére raklap vásárlása esetén!


FA-t tartalmazzák és darabra értendőek!

Külső teherhordó falazatnak az alábbi termékeinket ajánljuk. Hőszigetelő falazóhabarcs. A választott kötőanyag norma szerinti árát a termék ára. HS , 380x250x23 28 , 1 6 26.


HS, 300x250x23 25 1 1 8 19 . VELÜNK MEGÉRI ÉPÍTKEZNI (A tégla árak a solymári gyáregységből érvényesek. Ha Solymáron nincsen készleten, az adott gyáregységet, ahonnan a termék szállítható, külön jelezzük.) ÚJ! Olyan esetekben célszerű felhasználni, amikor nincs hely 38-as falazat számára, mégis teljesíteni kell a hőszigetelési követelményeket. Leírás: Az égetett agyagból előállított, . A Profi téglák milliméterpontosra csiszolt felfekvŃ felületei kiküszöbölik a hagyo- mányos falak vízszintes habarcs rétegét, ezáltal javítva a falazat hŃszigetelŃ képességét.


A Porfix falazóelemek kaphatóak nútféderes (NF) és sima kivitelben, a két kivitel ára megegyezik. POROTHERM as hagyományos üregszerkezet. Egy hagyományos téglatermék, pld. EUR négyzetmétere,.


Leier nem dobja piacra a sajátját. Még jobb árat szeretnék!

Csak megrendelésre, gyárból történő kiszállítással! Hasonlítsa össze az árakat! Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Wienerberger,PTH HS PROFI, falazóblokk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések