Deszka ár m3

FENYŐ FŰRÉSZÁRU árlista. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Gerenda, szarufa, deszka , léc és más faanyagok árkalkulátora.


Számolja ki azonnal mennyibe kerül nálunk a fűrészáru amire szüksége van. Normál léc x 5: 4-m-ig: 130. Faanyag védelem:egyenlőre nincsen 5.

Extra hosszúság és keresztmetszet felől érdeklődjön! Az árak bruttó árak , az Áfa-t tartalmazzák! Kérésére a faanyagokat meggyaluljuk. Székely Fatelep Budapest XVI kerület.


Tető faanyag, zsindely, cserép egy helyen, otthonról a Türgyei fatelep webáruházából. Luc és vörösfenyő fűrészárut kínálunk Szlovákiából, egyenesen a gyártótól. Körfűrésszel vágott, szép faanyag.


A szállításról mi gondoskodunk. További kiegészítők is kaphatók kedvező áron : OSB lap, lambéria, hajópadló, gipszkarton, tetőfólia, szögek, csavarok ….

Cégünk egyedi , illetve extra keresztmetszetű és hosszúságú lucfenyő fűrészáru forgalmazásával is foglalkozik. Extra keresztmetszetű és hosszúságú faanyagok. A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. A faanyagokat kérheti gyalulva és impregnálva is. Ehhez nem kell mást tennie mint a méret kiválasztása után az adott jelölő négyzetet kiválasztania és a kért szolgáltatás rögtön hozzáadódik a termék árához. Méretpontos, sorozatvágón készült, egyenes vágású, légszáraz luc fenyő deszka.


Az építőminőségű fenyő deszkák. Lehetőség van a választott termékek áztatásaára. Fenyő fűrészáru, gerenda árak.


Lucfenyő deszka , palló, geranda, szarufa, tetőléc , bramac léc, cserépléc kapható tetőszerkezet készítéshez, kis és kamion tételben. Biztonságosan szeretne építkezni? Akkor Önnek szüksége van TELJESÍTMÉNY NYILATKOZATRA. Vásároljon jó minőségben, egyenes vágású gerendát, . Fűrészáru fenyő deszka egységes I. BÜKK , TÖLGY , KŐRIS FŰ.


Csomómentes borovi deszka.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések