Dekor ajtó fólia

Dekorfóliás beltéri ajtó a JOLA ajtó -tól. A dekorfóliás ajtók termékcsoportja jó minőségű alap ajtókat tartalmaz. Budapesten üzletben várjuk! Egyszerűség és elegancia!


A minőségi dekor felületeket magas szintű technológiai háttér segítségével alakítják időtálló kivitelű ajtókká.

A furnérhoz megtévesztésig hasonlító, minőségi fólia alkalmazása nehezen egyeztethető össze az olcsó kategóriával. A DEKOR ajtócsaládban mégis mindezen jellemzők párosulnak a . Mi a különbség a dekorfólia , a CPL és a HPL felületek között, mivel tud többet egyik beltéri ajtó , mint a másik? Gyártása során ezt a színes felületet impregnáló és felületét . PortaDEKOR beltéri ajtók. Strapabíró konstrukció, kedvező árú jó minőségű fóliákkal. A porta DEKOR ajtók tökéletesen beleillenek modern lakás vagy irodai környezetbe.


A dekor fóliás termékekkel kedvező áron tudjuk kialakítani életterünk stílusát, hangulatát.

Dekor ajtók A legegyszerűbb megoldás. A fólia minőségének köszönhetően a felületek a fa eredeti hangulatát adják . Akciós ajtócsomagok, beltéri ajtók , bejárati ajtók , parketták egy helyen! AJTÓ NET - nyílászárók az igényeire szabva!


Tekintse meg beltéri ajtó árlistánkat. Az ajtó belseje méhkas szerűen rácsozott papírácsból készül, ami csökkenti az ajtólap súlyát és növeli a szerkezeti szilárdságát is. Az utólag szerelhető ajtótok ugyanebből az anyagból . Ez kiváló rugalmasság, amely lehetővé teszi , hogy hajlítsa, mint egy ismétlődő hurok a beillesztett felületre. Ez a funkció teszi az öntapadó fólia nélkülözhetetlen anyag a belső tér díszítésére . JAF Holz Webshop - a teljes kínálatunk pár kattintással.


A nap órájában elérhető. Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Az áru a rendelést követően azonnal foglalás alá kerül.


Hasznos funkciók, mint számlatörténet, árlista és ajánlat készítés. A termékek alapminősége magában foglalja a strapabíró kialakítást, a tetszetős árut és a kiváló minőségű fóliát ! PORTA DECOR beltéri ajtó - lehetővéteszi a fényes és meleg beltér kialakítását.

A népszerű, meleg színű fóliák széles . Beltéri, fóliázott ajtók. A fóliázott ajtók különböző minőségű felülettel elérhetőek. Cserébe viszont szélesebb (szín) és modernebb a színválaszték, jobb minőségű az ajtón lévő fólia (CPL) és pontosan a falnyílásodhoz lesz legyártva az ajtó. Itt alul a baloldalra kattintva részletesebb tájékoztatást kapsz a dekorfóliás szabvány méretű ajtókról , jobboldalt pedig az egyedi méretes CPL .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések