Betonyp lap méret

A CK lap ma már a könnyűszerkezetes építészet egyik alapanyaga lett. A többféle méretben és vastagságban kapható lapok nem tartalmaznak . Ck cement kötésű forgácslap lap 8 . Nagy felületi keménység. Előfúrással, a furat mérete tartószerkezettől függően 8- x csavarátmérő ajánlott.

Betonyp lap A folyamatosan jó minőségű cementkötésű faforgácslapok előállításához kizárólag egészséges fenyőfa alapanyagot használnak. A lapgyártás soráb a fedőréteg finomfrakcióval készül, amely különböző felületkezelési eljárásokhoz megfelelő alapot biztosít. A kereskedelmi méretű lapok gyártása mellett . Kereskedelmi lapméret (mm). Szokványos vastagságok (mm).


Jellemzői: A BETONYP cementkötésű faforgácslap kizárólag egészséges fenyőfa alapanyagok, cement és vegyianyagok hozzáadásával készülő építőipari és belsőépítészeti alapanyag. Cement kötésű faforgácslap, Betonyp lap. Rendelésre 1-munkanapon belül beszerezzük.

Csongrá Hódmezővásárhely. Mérettűrés (mm), ± ±, ± ± ± ± ± ± ± ±5. Lap alakú termék, amely fenyőfa alapanyagok, cement és vegyi anyagok hozzáadásával. Osb, CK lap, betonyp lap , rétegelt lemez, farostlemez. A cementkötésű forgácslap felhasználható fal- és padlóburkolatként, álmennyezetként, beltéri és kültéri felhasználásra, tűzvédelmi célokra.


A lapok nem tartalmaznak azbesztet, rovarokkal valamint penészesedéssel szemben ellenállóak. Nem éghető, fagyálló és hangszigetelő. További információ méretekről és árakról . A Betonyp lap sokkal ellenállóbb, kültéri alkalmazásra is alkalmas, viszont jóval drágább és nehezebb az OSB lapnál, ezért méretezéskor ezt a súlytöbbletet is.


Igaza van Miklósnak, tényleg gyártanak ilyen méretben csak én még nem találkoztam olyan céggel aki ilyen vékonyat használ. Ma a kereskedelemben már csak fix m széles kapható a falco betonyp lemezeiből (más is gyárt egyébként ilyen lapot - pl a csehek). Egészséges kérgezett fenyőfa és cement: ezekből az alapanyagokból állítják elő évtizedek óta egyik legsikeresebb termékü.


Klimatizálás utáni nedvességtartalom. Lemezre merőleges húzószilárdság. Hajlító rugalmassági modulusz. Méretváltozás nedvesség hatására a lemez hosszanti , illetve .

OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Egy oldalt festett HDF lemez. Bútorlap (faforgácslap). Konyhai munkalapok, kiegészítők. Táblásított tömör fa lap (csíszolt) . A COLORNYP lemezek alapjában véve betonyp lemezek, azzal a különbséggel, hogy felületük egyik oldalát színes bevonattal látták el.


A szórással felvitt, majd elektronsugaras kezeléssel kikeményített színes akrilgyanta bevonat karcolhatatlanul kemény. A különböző színű és méretű lapok kis-, közép- és nagyelemes . A cementkötésű faforgácslapok nagy felületi szilárdsággal rendelkeznek, időjárás-, rovar és gombaállók, fagytűrők ezért kültéren is alkalmazhatók. A betonyp lapok festhetők, ragaszthatók, szegezhetők, csavarozhatók.


Larex Fatelep (Budapest X.) Merétei Kft. CK ( Betonyp ) lap Forgalmazás (aloldal) .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések