Betonozható oszloptartó

Hasonlítsa össze az árakat! Egyedi AKCIÓK és kedvezmények! Oszloptartó szeglemezek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Online Áruházak kedvezménykártyával további kedvezmények.


CikkszáUdvari Tibor05.

Termék csoport: Szerkezeti kötőelem . OSZLOPTARTÓ SZEGLEMEZ A HORG UNIVERZÁLIS JOBBOS. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Mennyiség db Kosárba rakom.


Horganyzott oszloptartó több méretben és kivitelben. Rendeljen 1mm-es betonozható oszloptartót a transvidia. Magyarországon belül bárhova!

Talpas állítható oszloptartó 100. Fa kerítés szerelő elemek, oszloprögzítő, oszloptartó , szerelő fül segítségével betonba vagy földbe egyaránt egyszerűen telepíthetők természetes fa kerítés termékeink. A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is segítünk. Betonozható oszloptartó. Simpson oszloptartó tüske PBL 60G- 70x tűzihorganyzott.


Alkalmazás: A PB oszloplábakat az alapba kell bebetonozni. Maxiumum mm távolság lehet az alaplap és a beton között. Vasműszakibolt - webáruház: több, mint éve működő barkácsboltunk már online is várja az érdeklődőket. Legkeresettebb termékeink: szúnyoghálók, füstcsövek, locsolótömlők, kézi szerszámok, izzók, kerékpár alkatrészek, csavarok, víz-gáz-fűtés- villanyszerelési idomok, zárak, lakatok . Tabletként is használható. A STABILIT H oszloptartó betonozható vagy csavarozható.


Ez a rögzítésmód ideális választás nehéz faszerkezetekhez (pl. előtetők). Csomagküldésnél a pontos szállítási költség felől érdeklődjön. Méret 1: Méret 2: Méret 3: . A termékinformációkat folyamatosan bővítjük és bár törekszünk a legpontosabb tájékoztatásra a webshopban található információk és . Eladó darab tüzihorganyzott betonozható oszloptartó 1mm-es oszlophoz.

Az ár egy darabra vonatkozik. Csak személyes átvétel Budakalászon. Kérdések ( az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg). Még nem érkezett kérdés.


Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések